Information till förening eller dig som är fastighetsägare

Det är enkelt att få digital-TV från Boxer till föreningen eller till din fastighet!

Tänk valfrihet - borta är dagarna när ni på föreningsstämman, genom att majoritetsrösta, beslutar om vilka betal-tv-kanaler som ska gälla för samtliga medlemmar. Alla har vi ju olika TV-behov. Vissa medlemmar kanske vill ha sportkanaler och andra vill ha barnkanaler. En del vill ha hela Boxers kanalutbud och andra är nöjda med en handfull favoritkanaler. Med Boxer som TV-leverantör i er fastighet eller förening finns det med andra ord en möjlighet att göra alla nöjda!

Det som behövs är en centralantenn, en huvudcentral, en förstärkare, en box eller en TV-modul samt ett programkort. I de flesta fallen går det att använda det befintliga fastighetsnätet.

Varför välja Boxer?

  • Ett enkelt sätt att digitalisera kabel TV-nätet
  • Kostnadseffektivt
  • Praktiskt taget underhållsfritt
  • Brett utbud av kanaler, varav de fem största i HD-kvalitet
  • Enkelt att få TV i alla rum
  • Dina boende kan enkelt ta med sig sina kanaler till sommarstugan, husvagnen eller båten
  • Dina boende väljer själv sina kanaler

Hur går det till?

Du behöver en vanlig TV-antenn på taket, en förstärkare på antingen vinden (källaren), och de boende behöver en box eller en TV med inbyggd mottagare i lägenheten.

Antennen tar emot signalen och förstärkaren, som anpassats för ditt hus och din anläggning, ger dig en jämn och bra signal till samtliga boende.

Signalen når ut till samtliga antennuttag i hushållet. Vi tar tillsammans med en auktoriserad antenninstallatör fram ett pris just för dig.

Kontakta vår kunniga säljare:

mikael-sundin

Mikael Sundin
Bostadsrättsföreningar och samfälligheter
Nyanslutningar och byten till Boxer
072 545 98 47
mikael.sundin@boxer.se