TV-modul

Boxer TV-modul är en adapter som gör det möjligt att använda Boxers programkort i TV-apparater som saknar inbyggd kortläsare.

För att kunna se Boxers betal-TV-kanaler krävs ett programkort. Programkortet stoppas i en kortläsare som för det mesta finns inbyggd i boxen. Vissa av de inspelningsbara boxarna, samt alla TV-apparater med inbyggd box, saknar denna inbyggda kortläsare av produktionstekniska skäl. (Alla länder och operatörer använder inte samma teknik.) Dessa är istället förberedda för att stödja användandet av en CA-modul.

Boxers egna CA-modul heter Boxer TV-modul och är testad för att fungera optimalt med alla TV-apparater och boxar som är godkända av Boxer. Boxer TV-modul stödjer MPEG-4 och finns även i en version som stödjer DVB-T2.

Inga sladdar, ingen box, bara en fjärrkontroll!

Fördelarna med att ha en Boxer TV-modul i en platt-TV med inbyggd box är att du slipper sladdar, boxar och extra fjärrkontroller. Du stoppar kortet direkt i TV:n och använder TV:ns fjärrkontroll för att styra den inbyggda boxen. Antennsladden kopplar du in direkt i TV:n.


Hittade du det du letade efter på den här sidan?