Förändringar i våra inspelningsbara digitalboxar.

ComBo (laptop)

Från och med den 27 mars 2018 kommer On Demand-tjänsterna inte längre att finnas tillgängliga i de inspelningsbara digitalboxar som idag har denna funktionalitet. Detta innebär att Filmbutiken och playkanalerna försvinner från dessa boxar. Dessa tjänster hittar du i fortsättningen enklast via Boxer Play som ingår kostnadsfritt i ditt abonnemang. Du kommer fortfarande att kunna spela in program och i övrigt sker inga förändringar med din box.

  • De tjänster som försvinner tillhandahålls med en gammal teknik som nu kommer att stängas ned. Du hittar istället Filmbutiken och vårt playutbud i Boxer Play. Vi har de senaste åren kontinuerligt moderniserat sättet som vi tillhandahåller vårt playutbud och under förra året gjorde vi bland annat en större uppdatering av Boxer Play, med förbättrad funktionalitet och mängder av nytt innehåll. Läs gärna mer om Boxer Play.

  • Alla On Demand-tjänster förvinner från digitalboxarna, det vill säga Filmbutiken och playkanalerna.

  • Du som vill hyra film eller se på playkanaler gör i fortsättningen detta enklast via Boxer Play eller i Boxer Tv Hub där vi har samlat TV-kanaler, film och appar på en och samma plats, läs mer här.

  • Ja, du kommer även i fortsättningen att kunna spela in program med din digitalbox.

  • Ja, du som vill hyra film kan göra detta direkt via datorn och sedan titta i din dator, surfplatta eller smartphone via Boxer Play. Med Chromecast eller AirPlay kan du dessutom enkelt spegla innehållet från Boxer Play direkt till din TV. Däremot kommer du inte kunna hyra film via din digitalbox efter den 27 mars.