C More Play

Har du ett Boxer C More-abonnemang kan du även få tillgång till C Mores playtjänst så att du kan se utbudet från ditt C More på en dator, telefon eller surfplatta. För att kunna använda tjänsten måste du skapa ett konto på Mina Sidor. Därifrån kan du sedan enkelt logga in i tjänsten.

Systemkrav för att se C Mores playtjänst på din dator

Du behöver första skapa ett konto på Mina sidor om du inte redan har ett.

I övrigt behöver du ha följande:
Operativsystem: Microsoft Windows XP SP2, Vista, 7 eller Mac OS X 10.4-10.7
Webbläsare: Internet Explorer 8 eller senare, Firefox 3.6 eller senare, Chrome eller Safari.
Cookies: På.
Javascript: På.
Media Player: Silverlight Hämta Silverlight
Uppkopplingshastighet: Vi rekommenderar en bredbandsuppkoppling på minst 3 Mbit/s. 

Se C Mores playtjänst på din iPad

Läs mer om hur du ser C Mores playtjänst på din ipad.

Hur många enheter kan jag använda C Mores playtjänst på?

Det går att titta på 1 samtidig ström, dvs 1 film, serie eller livesändning samtidigt och endast på en dator/iPadåt gången, men det är möjligt att ha 4 olika devices (datorer/iPads) anslutna totalt som du då kan växla emellan. Försöker du logga in på en 5:e så kommer du att få ett felmeddelande.

Vad gör jag om det inte fungerar eller hackar?

Det krävs en konstant hastighet på ca 3 Mbit/s för att undvika hackningar eller buffringsstopp i filmen eller matchen. En trådlös internetanslutning kan variera mycket i hastighet, därför rekommenderar vi att du ansluter datorn via kabel direkt till anslutningen, utan aktiva brandväggar om du upplever den här typen av problem.

Mediaspelaren Silverlight använder adaptiv ström, vilket betyder att kvaliteten anpassas efter bandbredd och hårdvara hos varje kund. Det är en ganska krävande process så om du har en äldre dator rekommenderar vi att du inte har några andra program igång samtidigt som du använder C Mores playtjänst.

Om varken bild eller ljud fungerar så kan det vara problem med Silverlight. Installera programmet på nytt. Om det fortfarande inte fungerar kan felet sitta i sparat material (cache-minnet) i webbläsare och dator. Töm cachen i din webbläsare så bör det fungera.