Beck - Djävulens advokat

7 april 2018

Den fjärde och sista av årets Beckfilmer, Beck – Djävulens advokat har exklusiv världspremiär på C More, lördag 7 april kl 21.00.

En man går in på en restaurang, skjuter ned dess ägare och försvinner sedan snabbt. Mordet ser ut att vara en gänguppgörelse och inga vittnen säger sig minnas något. Under ledning av nya chefen Alex börjar gruppen, tillsammans med Martin Beck, att utreda fallet som visar sig bli särskilt känsligt för en av poliserna.

Den dramatiska händelsen är starten på den senaste Beckfilmen med premiär på C More. Hittills har fyra Beck-filmer haft premiär under 2018 och med Beck - Djävulens advokat finns det totalt 38 Beckfilmer, vilket gör Beck till den längsta svenska filmserien genom tiderna. Filmserien om Beck står även ut som en av de mest populära polisserierna. Enligt en undersökning av Ipsos har nämligen nio av tio svenskar sett minst en Beckfilm.

Så ser du Beck – Djävulens advokat

Filmen har exklusiv världspremiär på C More kl 21.00 lördag 7 april. Om du missar den så kan du streama den när du vill via C Mores playtjänst. Allt som behövs är TV-paketet TV Max eller någon av Boxers tillvalstjänster C More Standard eller C More Premium.

Beställ enkelt via länkarna nedan:

Beställ Boxer TV Max

Beställ C More Standard

Beställ C More Premium