Nytt sätt att logga in på C More

12 mars 2018
C More devices

Du som har ett tillvalspaket hos C More kommer från 13 mars att behöva skapa ett eget konto hos C More för att kunna använda exempelvis C More-appen.

Från och med tisdag 13 mars kommer du som är Boxer-kund att behöva skapa ett eget konto hos C More för att kunna använda exempelvis C More-appen. Detta då C More har bytt till ett nytt sätt för Boxers kunder att logga in. Istället för att, som tidigare, logga in med kundnummer och postnummer ska du skapa ett konto med din e-postadress och ett eget lösenord. Följ guiden nedan för att skapa ditt C More-konto. Ha ditt Boxerkund- och postnummer redo!

Guide för att skapa ditt C More-konto:

  • Gå till CMore.se.
  • Klicka på ”Logga in” (om du redan har ett C More-konto, se till att du har loggat ut).
  • I inloggningsrutan, välj det nedre alternativet ”Logga in med operatörsuppgifter."
  • Välj Boxer i listan som finns högst upp i inloggningsrutan och ange inloggningsuppgifterna (Kundnummer + Postnummer). Klicka sedan på "Anslut till C More”.
  • Anslut ditt Boxer-/operatörskonto till din e-postadress. Fyll i den e-postadress och det lösenord du vill logga in med. Lösenordet behöver minst vara 8 tecken och kan inte innehålla å, ä eller ö. Har du ett C More-konto sedan tidigare? Gå då vidare till nästa steg.
  • Om du redan har ett registrerat konto på C More sedan tidigare, välj då alternativet "Logga in" och anger dina inloggningsuppgifter.
  • Härefter är ditt konto kopplat till din e-postadress! Nästa gång du loggar in på C More anger du bara din e-postadress och ditt lösenord.

Glömmer du bort lösenordet återställer du det på CMore.se. På C Mores webbplats klickar du på "Logga in", väljer "Glömt lösenord?", anger din e-postadress och följer därefter instruktionerna som du får i din inkorg.