Frivisning av barnens favoriter

30 april 2019

Förbered dig på underhållning. Under hela maj frivisar vi de populära barnkanalerna Nick+, Nickelodeon, Nick Jr, Nicktoons, Cartoon Network och Boomerang!

Henry Danger

13-åriga Henry Hart har fått extrajobb som medhjälpare till superhjälten Captain Man. Under täckmanteln Kid Danger försöker Henry bekämpa brott i Swellview. Detta utan att avslöja sin identitet och samtidigt hinna med skolan.

Streama Henry Danger och många andra roliga barnprogram från Nick+.

Till Nick+ i Boxer Play.

paw-patrol nick+

PAW Patrol

Sex stycken modiga räddningshundar med mottot “inget jobb är för stort – ingen valp är för liten” arbetar tillsammans för att rädda folk i knipa. Alla med egna färdigheter och farkoster för att klara sina uppdrag.

Streama Paw Patrol och många andra roliga barnprogram från Nick Jr.

Till Nick Jr i Boxer Play.

riddarskolan - Nickelodeon

Riddarskolan

En bångstyrig prinsessa och en busig tonårskille har samma hemlighet - de har båda skapat nya identiteter för att komma in på riddarskolan. De bildar en otippad duo och samarbetar för att nå sitt mål - att bli legendariska riddare.

Streama Riddarskolan och många andra roliga barnprogram från Nickelodeon.

Till Nickelodeon i Boxer Play.

Riddarskolan visas måndag till fredag 17.25 på Nickelodeon och nya avsnitt från och med måndag 6 maj.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles - Nicktoons

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Rise up! Teenage Mutant Ninja Turtles är tillbaka och den här gången har de häftiga nya krafter! Häng med Raph, Leo, Donnie och Mikey när de bemästrar nya vapen, slåss mot absurda mutanter, upptäcker en dold stad under New York.

Streama TMNT och många andra roliga barnprogram från Nicktoons.

Till Nicktoons i Boxer Play.

TMNT visas söndagar 17.45 på Nicktoons.

Gumball CartoonNetwork

Gumballs fantastiska värld

Äntligen nya avsnitt om den ovanliga familjen Watterson. Pappan är en stor rosa kanin som stannar hemma medan mamman arbetar på regnbågsfabriken. Gumball är en blå katt med jättehuvud. Anais är en fyra år gammal och genialisk kanin och Darwin är en guldfisk som blev en del av familjen när han plötsligt fick ben. Gumballs fantastiska värld har premiär den 1 maj, sänds vardagar kl. 17.00.

Barnens-lägerö-Cartoon-Network

Barnens lägerö

Barnens lägerö handlar om bästa kompisarna Oscar och Igelkott som är på ett fantastiskt och magiskt sommarläger där ingenting är som det verkar. På lägret är guiderna häxor, hästar kan bli enhörningar och monster bor under sängen. Det är inte på alla sommarläger du kan krypa in i ett annat universum under sängen, simma med en talande haj i poolen och bli vänner med självaste månen!

Bara Björnar Cartoon Network

Bara björnar

Bara björnar handlar om tre björnbröder som försöker passa in och skaffa kompisar, vilket kan vara ganska svårt när man är en björn. Trots att de tycker att de är ganska insatta i den moderna världen har de mycket att lära sig av de trendiga invånarna i grannskapet

Streama Gumballs fantastiska värld, Barnens lägerö, Bara björnar och många andra roliga barnprogram från Cartoon Network.

Till Cartoon Network i Boxer Play.

Dorothy-och-Trollkarlen-från-Oz-Boomerang

Dorothy och Trollkarlen från Oz

Äntligen nya avsnitt! Häng med i den animerade fortsättningen på den klassiska sagan om Dorothy och Trollkarlen från Oz. Berättelsen utspelar sig efter att Dorothy har besegrat den onda häxan från Väst och blivit prinsessa av Smaragdbyn.

Streama Dorothy och Trollkarlen från OZ och många andra roliga barnprogram från Boomerang.

Till Boomerang i Boxer Play.

Här hittar du kanalerna

All underhållning som frivisas kan du streama i Boxer Play och se på Boxer Tv Hub eller smartbox/digitalbox. Här nedan hittar du kanalplatser för respektive kanal.

Kanal:Kanalplats:
Nickelodeon34
Nicktoons33 (endast IPTV via Fiber)
Nick Jr35
Boomerang36
Cartoon Network37

Nick+ är en renodlad playkanal som du hittar under playkanaler i Boxer Play, Boxer Tv Hub och smartbox/digitalbox.