Månadens nya filmer och serier i Tele2 Play

5 april 2024

© 2024 Paramount Pictures.

Bland premiärerna i april ser vi valparna med superkrafter i PAW Patrol samt filmen om fyra vänner som tar sin bokklubb till Italien. Där emellan lite gott och blandat inom sci-fi, kriminal, reality, thriller och drama. Mycket nöje!

Filmpremiärer i april

PAW Patrol: Storfilmen (2023)

Barn, äventyr. Premiär 9 april från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play

När en magisk meteor kraschlandar i Äventyrsstaden, får PAW Patrol-valparna superkrafter. När borgmästare Överdängare får höra talas om det rymmer han ur fängelset och slår sig ihop med en galen vetenskapsman för att stjäla superkrafterna.

Med: Kristen Bell, James Marsden, Mckenna Grace, Taraji P. Henson, Marsai Martin

Book Club: The Next Chapter (2023)

Komedi. Premiär 18 april från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play

Book Club: The Next Chapter handlar om fyra bästa vänner som tar sin bokklubb till Italien och för att få uppleva den tjejresa de aldrig hade som unga. När saker går över styr och hemligheter avslöjas, förvandlas deras avkopplande semester till ett oförglömligt äventyr över hela landet.

Med: Diane Keaton, Jane Fonda och Candice Bergen

Gran Turismo

Drama. Premiär 19 april i Tele2 Play och Viaplay

Baserat på den otroliga sanna berättelsen om ett team av osannolika underdogs - en kämpande gamer, en misslyckad före detta racerförare och en motorsportchef - som tar sig an världens mest elitistiska sport.

Seriepremiärer i april

Van der Valk - säsong 1

Krim. Säsong 1 har premiär 4 april i Tele2 Play

Kommissarie Piet Van der Valk är en erfaren detektiv med en hälsosam nonchalans gentemot sina överordnade. Han trivs i sin egen kropp och har sett det mesta som staden kan kasta på honom.

Boat Story - säsong 1

Drama, thriller. Säsong 1 avsnitt 1-2 har premiär 5 april från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play. Därefter nya avsnitt varje vecka.

Två panka främlingar råkar på en last med kokain i ett skeppsvrak. Efter att ha kommit överens om att sälja det och dela på pengarna blir de indragna i trubbel med polisen, maskerade torpeder och en välklädd gangster känd som "Skräddaren".

Star Trek: Discovery - säsong 5

Sci-Fi, äventyr. Premiär 5 april från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play. Nya avsnitt varje vecka.

Tio år före Kirk, Spock och Enterprise upptäcker USS Discovery nya världar och livsformer medan en officer från Starfleet lär sig att förstå allt främmande.

Svenska Truckers - säsong 9

Reality. Säsong 9 har premiär 15 april i Tele2 Play och Viaplay

Vi följer yrkesförarna som jobbar dygnet runt med att leverera alla olika typer av gods genom landet – och att utföra viktiga samhällsinsatser som håller Sverige i rullning, från norr till söder.

A Gentleman in Moscow - säsong 1

Thriller, drama. Säsong 1 avsnitt 1-3 har premiär 18 april från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play. Därefter nya avsnitt varje vecka.

I Ryssland trotsar en fängslad greve det sovjetiska regimet för att finna kärlek, gemenskap och förlåtelse.

Allt och Eva

Drama. Premiär 21 april i Tele2 Play och Viaplay

I "Allt och Eva" möter vi Eva som inte tror på kärlek. Hon har däremot bestämt sig för att skaffa barn på egen hand och åker till Köpenhamn för att få donerad sperma och väljer en öppen donator, Mads, som verkar perfekt.

Apples Never Fall - säsong 1

Komedi. Premiär 23 april från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play

Apple Never Fall är baserad på Liane Moriartys bästsäljande roman med samma namn. Serien handlar om den till synes perfekta familjen Delaney där de före detta tennistränarna Stan och Joy har sålt sin framgångsrika tennisakademi och är redo att börja leva livets glada dagar tillsammans med sina fyra vuxna barn. Men när en ung kvinna knackar på Joy och Stans dörr förändras allt.

Så ser du allt spännande i Tele2 Play

Alla premiärer ovan - och allt annat vi har att bjuda på - ser du i Tele2 Play. Observera att datumen är preliminära och kan komma att ändras.

Har du ett nytt TV-paket (samt vissa äldre TV-paket) från Boxer ingår streamingpaket från Tele2 utan extra kostnad. Det är bara att logga in med ditt Boxerkonto eller BankID och börja titta!

Har du bara bredband från Boxer?
Våra streamingpaket Film & Serier, Film, Serier & Sport samt Film, Serier & Sport Premium är tillgängliga för alla som har bredband, tv eller mobilt hos Tele2, Boxer eller Comviq. I alla streamingpaket ingår även SkyShowtime, Viaplay och mycket mer.

Gå till Tele2 Play

Streama innehåll från Viaplay

Som en del i vårt samarbete med Viaplay Group ingår numera Viaplay i alla nya TV-paket från Boxer.

För att se sport, filmer och serier från Viaplay behöver du först aktivera Viaplay och välja Boxer (tv-abonnemang) eller Tele2 Play (utan tv-abonnemang) som leverantör. Därefter laddar du ner Viaplay-appen och loggar in med samma konto som vid aktiveringen.