Premiär för C Mores nya originaldrama Fartblinda

19 augusti 2019

Dramahösten drar igång med nya originalserien Fartblinda som har premiär 19 augusti på C More.

Fartblinda är ett spännande relationsdrama i finans- och tidningsmiljö med journalisten Bea Farkas (Julia Ragnarsson) i centrum vars jakt på sanningen om ST-Banken försvåras av hennes kärleksaffär med bankens gifte vd, Peder Rooth (Matias Varela). Serien har åtta avsnitt och bygger på Carolina Neuraths bok Fartblinda som i sin tur är inspirerad av verkliga händelser.

Handlingen

Den unga journalisten Bea Farkas jagar nästa scoop och får reda på oegentligheter på ST-bankens tradingavdelning. Banken har tagit så stora risker att de bryter mot lagkrav och riskerar aktieägarnas, kundernas och skattebetalarnas pengar. Hennes jakt på sanningen försvåras av att hon har en kärleksaffär med bankens gifte vd, Peder Rooth. Men Bea lägger relationen åt sidan för att avslöja oegentligheterna. För det får hon betala ett högt pris.

Embedded content: https://youtu.be/T7RpKQ2zFqI

Så ser du Fartblinda:

Har du ett C More abonnemang kan du se Fartblinda både i din tv och i Boxer Play. Med Boxer Play ser du serien när du vill och var du vill inom hela EU!

Har du inget C More-abonnemang?

Just nu kan du köpa exempelvis C More Stor för endast 199 kr/mån i tre mån. Därefter 349 kr/mån. Bindningstid 12 mån.

Med C More Stor ser du förutom dramaserier och filmer även toppfotboll från Allsvenskan, La Liga och Serie A. Och mycket mer!