Se nya playbiblioteket Nick+

27 juni 2018

Nick+ heter barnens nya playbibliotek. Där kan familjen alltid hitta spännande och roliga serier, oavsett om ni är hemma eller ute på semester. Med Boxer Play är det lätt att ta med Nick+ överallt i hela EU.

Playbiblioteket ingår i TV Max, som också innehåller kanalerna Nick Jr, Nicktoons och Nickelodeon. Speciellt nu på sommaren kan det också vara smidigt att ta med hela klabbet vart du vill i hela EU med Boxer Play. Här nedanför hittar du ett par av våra favoriter, men det finns så klart massor av annat smått och gott.

Henry Danger

13-åriga Henry Hart har fått extrajobb som medhjälpare till superhjälten Captain Man. Under täckmanteln Kid Danger försöker Henry bekämpa brott i Swellview. Detta utan att avslöja sin identitet och samtidigt hinna med skolan.
Se Henry Danger i Boxer Play

paw-patrol

PAW Patrol

Sex stycken modiga räddningshundar med mottot “inget jobb är för stort – ingen valp är för liten” arbetar tillsammans för att rädda folk i knipa. Alla med egna färdigheter och farkoster för att klara sina uppdrag.
Se PAW Patrol i Boxer Play

ninja-turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles

Leo, Raph, Mikey och Donnie är muterade sköldpaddor som har blivit tränade i Ninjutsi av Master Splinter. Reptilbröderna konfronterar världen i New York City och möter farligare fiender, och godare pizza, än de någonsin kunnat föreställa sig.
Se Teenage Mutant Ninja Turtles i Boxer Play

Och mycket annat

Det finns massor av andra serier i playbiblioteket, så det är bara att gå dit och hitta barnens egna favoriter.
Till playbiblioteket Nick+