Se nya spionserien med Alexander Skarsgård

18 december 2018

The little drummer girl

Nu kan du se den nya storserien The little drummer girl på C More. Kliv in i en värld av hemliga agenter med dolda agendor, kärlek och svek, spännande intriger och snygga miljöer.

Det är sent 70-tal när skådespelerskan Charlie reser till Grekland och möter den mystiske Becker (Alexander Skarsgård). Han jobbar för den israeliska underrättelsetjänsten och vill rekrytera henne för sitt livs mest krävande roll.

Det amerikanska spiondramat i åtta delar är baserat på en bok av John le Carré, som bland många andra spionromaner även har skrivit "Tinker, Tailor, Soldier, Spy". Regissör är den hyllade sydkoreanska regissören Park Chan-wook som gjort filmer som "Old Boy – hämnden", "Lady Vengeance", "Stoker" och "The handmaiden".

Förutom Alexander Skarsgård ser vi bland andra det brittiska stjärnskottet Florence Pugh (Lady Macbeth, Marcella) och den Oscarsnominerade amerikanske skådespelaren Michael Shannon (Revolutionary Road, The Shape of Water).

Det kryllar alltså av kända namn och den högkvalitativa produktionen är också riktigt snyggt filmad. En perfekt serie att titta på i julhelgen, när julstöket är över och man kan unna sig något riktigt sevärt i julfåtöljen.

Embedded content: https://youtu.be/vlG_WFlG0LA

Så ser du The little drummer girl

I Tv Hub

Gå till Hem och hitta den under Rekommenderade serier.

I Boxer Play

Du hittar serien här (under Playkanaler -> C More -> Serier).

Skaffa C More hos oss

För att se The little drummer girl behöver du ett C More-abonnemang. Välj något av abonnemangen C More Standard och C More Premium (då ingår en massa sport också). I båda abonnemangen får du tillgång till flera film- och seriekanaler och kan även titta på filmerna och serierna när och var du vill.