Se nya C More-serien Sthlm Rekviem var du vill

3 oktober 2018

Nu kan du se den senaste kriminalserien på C More även i Boxer Play. Följ med kriminologen Fredrika Bergman, spelad av Liv Mjönes, på en resa till en mörk sida av Stockholm.

Stockholms skuggsida är spelplatsen - en verklighet präglad av rått våld och bottenlös ondska. Kristina Ohlssons succéböcker står som förlaga och handlingen kretsar kring kriminologen Fredrika Bergman, som efter en tragisk bilolycka börjar arbeta som civil utredare inom polisen.

I rollen som ensamvargen Fredrika Bergman ses Liv Mjönes, känd från bland annat Guldbagge-nominerade All inclusive, Kristallen-vinnaren Torpederna och hyllade Ettor och Nollor. Jonas Karlsson spelar rollen som kommissarie Alex Recht och Alexej Manvelov den oberäknelige Peder Rydh.

Så ser du Sthlm Rekviem

Med ett tillvalspaket från C More kan du se Sthlm Rekviem både i din tv och i Boxer Play. Då kan du titta precis när du vill och behöver inte anpassa dig efter sändningstider.

Titta när du vill

  • I din Tv Hub: Under hem -> Rekommenderade serier eller under Playkanaler -> C More.
  • I Boxer Play (var du vill i hela EU): Under Playbibliotek -> C More -> Serier
  • I din smartbox: Under Startsidan- > Play -> Playkanaler -> C More

Eller på tv-kanalerna

På tv-kanalen C More First har serien premiär den 3 oktober 21.00 och på TV4 onsdagar med start den 17 oktober klockan 21.00.