Tre heta serier på FOX+

1 februari 2019

©2019 Fox Networks Group, All rights reserved.

När februarimörkret ligger tungt över landet kan du krypa upp i soffan med några bra serier och sträcktitta bort en hel kväll. Här har vi tre tips från playbiblioteket FOX+ som passar fint just nu.

The Walking Dead

En amerikansk postapokalyptisk rysare som baserats på serietidningen “The walking dead” av Robert Kirkman. Serien kretsar kring en liten grupp människor som leds av sheriffen Rick Grimes efter att en zombieepidemi har lamslagit USA. Om du inte har sett den här omtalade serien tidigare, har du chansen att se den från början och därefter säsong efter säsong i ett svep.

Streama hela säsong 1 – 8 av The Walking Dead från Fox+ i Boxer Play

Artikel-outcast-3

Outcast

Serien baseras på serietidningen med samma namn och handlar om den unge mannen Kyle Barnes, som i hela sitt liv varit besatt av demoner. Han isolerar sig från omgivningen, eftersom han är rädd att skada människor han bryr sig om. För att återta sitt normala liv påbörjar Barnes en resa för att finna svar tillsammans med en pastor. Han gör då en upptäckt som kan förändra hans och världens öde för alltid.

Streama hela säsong 1 och 2 av Outcast från Fox+ i Boxer Play

Artikel-The-Chi

The Chi

En vanlig dag i södra Chicago förbereder sig barnen för skolan medan deras föräldrar åker till jobbet, ungdomar försöker tjäna ihop pengar till brödfödan och de äldre håller ett öga på saker och ting från sina verandor. I de här tuffa kvarteren hotar olika faror dagligen att utplåna drömmar och oöverlagda beslut kan utgöra skillnaden mellan liv och död. The Chi är en dramaserie i tiden och handlar om en grupp invånare som förenas genom en slump, men knyter starka band genom behovet av frälsning och av ett sammanhang.

Streama hela första säsongen av The Chi från Fox+ i Boxer Play

Så ser du FOX+

FOX+ ingår i abonnemanget ComBo. Playbiblioteket hittar du i Boxer Play.