Boxer Play
Streama TV, serier och film - Var och när du vill

Självklart ska du kunna se dina favoritserier, filmer, sport och program var och när du vill.
Med våra Boxer Play-tjänster kan du ta del av mängder av innehåll via din TV, dator, surfplatta eller smartphone, helt på dina villkor.
Med vår app kan du se utbudet i ditt abonnemang var du vill i Sverige. Du kan även ta del av innehållet via play.boxer.se.

Titta var du vill

Med Boxer kan du som är kund enkelt se flera av dina kanaler i ditt TV-paket kostnadsfritt via Boxer Play-appen, var du vill, via din smartphone, surfplatta, dator eller TV. Möjligheten att titta varsomhelst ingår i alla våra basabonnemang!

Har du missat ett program och vill se det i efterhand? Inga problem! I vår Playtjänst har du möjlighet att se program och serier, bakåt i tiden, från flera av våra kanaler.

Läs merHyr film direkt i din TV och dator

I Filmbutiken kan du hyra allt ifrån de senaste biosuccérna till tidlösa klassiker. Välj och vraka bland 1000-tals filmer med genrer och titlar för både stora och små. Vi fyller på med nya titlar varje vecka och filmbutiken har öppet dygnet runt, året om. Har du en box med tillgång till filmbutiken ser du bara till att ha boxen uppkopplad mot internet så kan du enkelt hyra film med fjärrkontrollen.

Vill du titta på en film i din smartphone eller surfplatta hyr du först filmen via din dator. Filmen kan du sen plocka upp i surfplattan eller telefonen. Självklart kan du även se filmen via datorn. Observera att datorn måste ha stöd för Silverlight. Vi rekommenderar senaste versionen av Firefox för bästa upplevelse.

Till Filmbutiken


Spännande underhållning från C More

Titta på sport, film och serier från C More när och var du vill i din Smartbox eller i din dator, smartphone och surfplatta på cmore.se eller i C Mores app.

Läs mer