Boxer Mix med inomhusantenn


För dig som vill titta på lite av varje.

Just nu får du Mix för kampanjpriset 149 kr/mån i 12 månader (ordinarie pris 299 kr/mån) när du tecknar abonnemang i 24 månader. När du tar del av detta erbjudande ingår även vår inomhusantenn. Med den kan även du som bor i lägenhet ta del av Boxers utbud. Den är liten, diskret, enkel att installera!

Boxer Mix kostar är kanalpaketet för dig som snabbt och enkelt vill ta del av en blandning av smart och avkopplande underhållning. I kanalpaketet ingår, precis som det låter, en mix av spännande kanaler för alla. Flera av kanalerna som ingår i ditt Mix-paket kan du utöver i din TV även titta på i din surfplatta, smartphone och dator.

Boxer Smartbox utan extra kostnad*

Vår Smartbox ger dig möjlighet att titta på dina vanliga TV-kanaler i hög kvalitet, har stöd för playkanaler med program och serier i världsklass och Boxers filmbutik med 1000-tals populära filmer som dessutom fylls på varje vecka.
*Du får Boxer Smartbox på köpet vid tecknande av 24 månaders abonnemang och för 595 kr vid 12 månaders abonnemang (ord. pris 1195 kr).

+ antenn

  • Just nu: Kampanjpris 149 kr/mån i 12 månader
  • En blandning av de populäraste kanalerna.
  • Varierat utbud med något för alla.
  • Titta var och när du vill via din TV, smartphone, surfplatta eller dator.
  • Ingen startavgift.
  • Boxer inomhusantenn ingår (värde 395 kr).

149 kr/mån
Kampanjpris i 12 månader vid tecknande av 24 månaders abonnemang. Därefter ord. pris 299 kr/mån. Ingen startavgift. Erbjudandet gäller endast för nya kunder. Fraktavgift på 99 kr tillkommer.

Beställ Boxer Mix

 

TV Mix kanalpaket

Dessa kanaler ingår. TV4 HD kan du se oavsett kanalpaket och kanalen ingår ej i det reguljära kanalutbudet: