Säkerhetspaketet F-Secure SAFE

Skydda dina uppkopplade enheter

Säkra en trygg tillvaro på nätet när du surfar, shoppar eller utför bankärenden. Med F-Secure SAFE får du ett heltäckande skydd till dina uppkopplade enheter – såväl dator som mobil och surfplatta.

Ett komplett skydd – allt detta ingår:

Antivirusprogram

Uppdaterar dina enheter proaktivt i bakgrunden och identifierar och rensar bort potentiellt skadliga filer som virus och spyware.

Bankskydd

Skydd som aktiveras automatiskt så fort du öppnar din internetbank och förhindrar dataprogram och bedragare från att stjäla dina uppgifter.

Surfskydd

Ser till att du alltid är säker när du surfar och shoppar på nätet. Skyddar mot intrång till dina personliga uppgifter, lösenord och bilder.

Familjeregler

Med funktionen ställer du enkelt in dagliga begränsningar för dina barns surftider. Du kan också bestämma vilka appar, program och webbplatser de ska ha tillgång till och på så sätt förhindra att barnen kommer i kontakt med olämpligt innehåll.

Hitta enhet

Om du tappar bort en ansluten enhet eller om den blir stulen hjälper F-Secure SAFE dig att spåra upp och hitta den. Det går också att rensa enheten från distans för att förhindra att någon får tillgång till privata uppgifter eller personligt innehåll.

My F-Secure

Logga in på portalen My F-Secure och hantera skyddet på dina enheter från ett och samma ställe. Dina inloggningsuppgifter får du i välkomstmejlet efter din beställning.

F-Secure SAFE skyddar som standard upp till tre enheter men det går att komplettera med ett större enhetspaket i efterhand. Du kan dessutom dela ditt skydd genom att lägga till familjemedlemmars, vänners eller bekantas enheter.

Enkelt att komma igång!

När du tecknat F-Secure SAFE är det enkelt att komma igång! Följ instruktionerna i välkomstmejlet.

Kampanj

F-Secure SAFE

Prova fritt i
3 mån

Därefter 49 kr/mån

  • Antivirusprogram
  • Surf- och bankskydd
  • Föräldrakontroll

Ett heltäckande skydd till dina uppkopplade enheter. Prova fritt i tre månader!