Våra produkter och tjänster

Här kan du läsa om alla Boxers produkter och tjänster och vad de innebär.

Kanalpaket

Kanalpaketet är det som skapar grunden i ditt abonnemang. Utbudet på ditt kanalpaket är samma som du kan ha på eventuella extrakort.

Läs mer om våra kanalpaket.

Extrakort

Vill du se dina kanaler på flera TV-apparater hemma kan du lägga till extrakort till ditt baskort. Extrakortet innehåller samma kanaler som baskortet, inklusive eventuella tillvalstjänster från C More. Du behöver ett extrakort till varje TV du vill se betalkanaler på. Med Boxer Hela Huset kan du ha upp till 3 extrakort kopplade till ditt baskort. Köper du till ett extrakort med bindningstid kommer ditt baskort att förlängas så att alla kort får samma bindningstid.

Läs mer om extrakort.

Tillvalspaket

Det finns ett antal olika tillvalspaket med kanaler som du kan lägga till på ditt baskort. Dessa kanaler läggs också till på eventuella extrakort.

Läs mer om tillvalspaketen från C More.
Läs mer om tillvalspaket från V sport, series & film

Kontantkort

Boxer kontantkort är till för dig som inte vill binda upp dig på ett längre abonnemang.

Kontantkort går endast att beställa via någon av våra återförsäljare. Du kan inte beställa ett kontantkort från vår Kundservice.

Kontantkort fungerar endast med utrustning som använder programkort och fungerar därmed inte tillsammans med kortlösa boxar som exempelvis Boxer TV Hub.

Första gången du köper ett kontantkort är det laddat med 3 månaders TV-tittande som börjar fungera först när du aktiverar kortet. Kortet går sedan att fylla på med 1, 2 eller 3 nya månader.

Om kortet inte laddas inom 24 månaders upphör kortet helt att fungera och då kan du inte ladda det på nytt, du måste då beställa ett nytt via någon av våra återförsäljare.

Läs mer om kontantkort.

Säkerhetspaketet F-Secure SAFE

Boxer erbjuder en allt-i-ett-lösning som skyddar alla dina enheter, dator, mobil och surfplatta. F-Secure SAFE skyddar som standard upp till tre enheter men det går att köpa större enhetspaket.

Läs mer om F-Secure SAFE.

Frågor och svar

  • De C More-paket vi erbjuder innehåller inte UEFA Champions League. De C More-paket där Champions League ingår kan tecknas direkt från C More men är inte tillgängliga som tv-paket från operatörer. Vill du ta del av Champions League hänvisar vi dig till cmore.se, där du kan teckna abonnemang.

    Mer information om UEFA Champions League kan du läsa om på cmore.se.