Våra produkter och tjänster

Här kan du läsa om alla Boxers produkter och tjänster och vad de innebär.

TV-paket

Under våren 2022 lanserade Boxer tre nya TV-paket med ännu mer innehåll för hela familjen. Utöver fler kanaler ingår även streamingpaket från Tele2 och Viaplay i alla TV-paket. De nya TV-paketen heter TV Standard, TV Flexibel och TV Premium.

TV-paketet är det som skapar grunden i ditt abonnemang. Utbudet på ditt kanalpaket är samma som du kan ha på eventuella extrakort.

Läs mer om våra nya TV-paket
Vanliga frågor och svar

För att se vilket TV-paket du har idag loggar du in på Mina Sidor

Våra äldre TV-paket
Vill du veta mer om våra tidigare TV-paket? Vi har samlat information om TV Flex8, TV Flex16, TV Mix och TV Max på sidan "Om våra TV-paket".

Extrakort

Vill du se dina kanaler på flera TV-apparater hemma kan du lägga till extrakort till ditt baskort. Extrakortet innehåller samma kanaler som baskortet, inklusive eventuella tillvalstjänster från C More. Du behöver ett extrakort till varje TV du vill se betalkanaler på. Med Boxer Hela Huset kan du ha upp till 3 extrakort kopplade till ditt baskort. Köper du till ett extrakort med bindningstid kommer ditt baskort att förlängas så att alla kort får samma bindningstid.

Läs mer om extrakort

Tillvalspaket

Det finns ett antal olika tillvalspaket med kanaler som du kan lägga till på ditt baskort. Dessa kanaler läggs också till på eventuella extrakort.

Läs mer om tillvalspaketen från TV4
Läs mer om tillvalspaket från V sport, series & film

Kontantkort

Boxer kontantkort är till för dig som inte vill binda upp dig på ett längre abonnemang.

Kontantkort går endast att beställa via någon av våra återförsäljare. Du kan inte beställa ett kontantkort från vår Kundservice.

Kontantkort fungerar endast med utrustning som använder programkort och fungerar därmed inte tillsammans med kortlösa boxar som exempelvis Boxer TV Hub.

Första gången du köper ett kontantkort är det laddat med 3 månaders TV-tittande som börjar fungera först när du aktiverar kortet. Kortet går sedan att fylla på med 1, 2 eller 3 nya månader.

Om kortet inte laddas inom 24 månaders upphör kortet helt att fungera och då kan du inte ladda det på nytt, du måste då beställa ett nytt via någon av våra återförsäljare.

Läs mer om kontantkort

Säkerhetspaketet F-Secure SAFE

Boxer erbjuder en allt-i-ett-lösning som skyddar alla dina enheter, dator, mobil och surfplatta. F-Secure SAFE skyddar som standard upp till tre enheter men det går att köpa större enhetspaket.

Läs mer om F-Secure SAFE