Kostnader och avgifter

Nedan kan du se förklaringar på alla kostnader och avgifter som rör Boxer och Boxers verksamhet.

Månadsavgift

Du betalar för kanalerna i ditt utbud med en månadsavgift/abonnemangsavgift. Månadsavgiften täcker de kostnader vi har till programbolagen för att få sända de kanaler som ingår i ditt abonnemang. Vi betalar alltså programbolagen för alla kanaler vi sänder. Även de som innehåller reklam.

Fraktavgift

Vid beställningar innefattande teknisk utrustning, såsom digitalboxar och modem, tillkommer en fraktavgift om 149 kr. Avgiften avser porto- och hanteringskostnad. Fraktavgiften debiteras i samband med fakturering av beställd utrustning.

Faktureringsavgift

Faktureringsavgiften på 45 kr/mån täcker våra kostnader för fakturautskrift och porto. Om du väljer autogiro eller e-faktura spar du den kostnaden som uppgår till 540 kr/år för dig som faktureras månadsvis.

Avstängningsavgift

Avstängningsavgiften är en administrativ avgift på 250 kr som tas ut för släckning av kort i samband med obetald faktura.

Påminnelseavgift

Betalas inte fakturan skickas en påminnelse ut cirka en vecka efter förfallodatumet. Påminnelseavgiften är 60 kr.

Inkassoavgift

Om inte betalning för fakturan inkommit efter att påminnelsen har skickats ut och vi har stängt av tjänsten så förfaller den till inkasso. Inkassoavgiften är 180 kr.

  • Om du är ansluten till en internetbank kan du ansöka om autogiro direkt via banken. Ingen underskrift behövs, du identifierar dig genom att använda det inloggningssystem som din bank använder.

    Om du byter bank flyttas inte autogiromedgivandet automatiskt över till din nya bank. Du måste då makulera autogirot på din gamla bank för att dina fakturor ska kunna dras på din nya bank.

  • Ansök direkt med e-legitimation