Boxer TV Modul

Boxer TV-modul

Boxer TV Modul

En CA-modul direkt i din TV

Boxer TV-modul, eller CA-modul som det också kallas, är vår enklaste form av hårdvara för att ta emot digital-TV och passar dig som vill få en snyggare TV-lösning utan extra fjärrkontroll, box och sladdar. Med denna CA-modul har du dessutom möjlighet att ta del av Boxers utbud av HD-kanaler via marknätet.

CA-modulen är till för dig som har en platt-TV med inbyggd box och fungerar som en slags adapter som du för in programkortet i. Därefter sätter du in modulen i TV:n och kopplar dessutom in antennsladden direkt i TV:n.

Denna TV-modul passar dock inte alla platta TV-apparater med inbyggd box. TV:n måste ha stöd för sändningstekniken DVB-T2. Var därför noga med att se efter så att just din TV har stöd för DVB-T2.

Kontrollera om din tv fungerar med Boxers TV-modul (länk till tele2.se)

Du kan även testa det genom att gå till kanalplats 1 på din TV och se om du har tillgång till SVT1 HD. Denna kanal sänder fritt i marknätet och är därmed tillgänglig för alla med antenn och stöd för DVB-T2. Boxer TV-modul placeras i din TV tillsammans med ett programkort från Boxer.

Tv Hub ger fler möjligheter

Vill du ha lite mer underhållning och samtidigt ha möjlighet att utforska playkanalerna samt hyra film direkt i din TV rekommenderar vi TV Hub Mini. TV Hub Mini har stöd för 4K HDR, vilket get ger skarpare kontraster, rikare färgrymd och mer naturtrogen bildåtergivning.

  • CA-modul som sätts direkt i TV:n
  • Utan extra fjärrkontroll
  • HD-kompatibel