Boxer TV Modul

Boxer TV-modul

Boxer TV Modul

En CA-modul direkt i din TV

Boxer TV-modul, eller CA-modul som det också kallas, är vår enklaste form av hårdvara för att ta emot digital-TV och passar dig som vill få en snyggare TV-lösning utan extra fjärrkontroll, box och sladdar. Med denna CA-modul har du dessutom möjlighet att ta del av Boxers utbud av HD-kanaler via marknätet.

CA-modulen är till för dig som har en platt-TV med inbyggd box och fungerar som en slags adapter som du för in programkortet i. Därefter sätter du in modulen i TV:n och kopplar dessutom in antennsladden direkt i TV:n.

Denna TV-modul passar dock inte alla platta TV-apparater med inbyggd box. TV:n måste ha stöd för sändningstekniken DVB-T2. Var därför noga med att se efter så att just din TV har stöd för DVB-T2.

Kontrollera om din tv fungerar med Boxers TV-modul (länk till tele2.se)

Du kan även testa det genom att gå till kanalplats 1 på din TV och se om du har tillgång till SVT1 HD. Denna kanal sänder fritt i marknätet och är därmed tillgänglig för alla med antenn och stöd för DVB-T2. Boxer TV-modul placeras i din TV tillsammans med ett programkort från Boxer.

Tv Hub ger fler möjligheter

Vill du ha lite mer underhållning och samtidigt ha möjlighet att utforska playkanalerna samt hyra film direkt i din TV rekommenderar vi TV Hub Mini eller vår prisbelönta digitalbox Boxer TV Hub. Både TV Hub och TV Hub Mini har stöd för 4K HDR, vilket get ger skarpare kontraster, rikare färgrymd och mer naturtrogen bildåtergivning.

  • CA-modul som sätts direkt i TV:n
  • Utan extra fjärrkontroll
  • HD-kompatibel