Boxer Play

Du som är kund hos Boxer och vill använda den kostnadsfria tjänsten Boxer Play har nu tillgång till flera nya playkanaler (SF-kanalen, Al Jazeera, Axess TV, CNN, History och Travel Channel) med riktigt bra innehåll. Tjänsten har också fått ett helt nytt utseende, smidigare gränssnitt och stöd för AirPlay så att du kan strömma innehållet från appen till din Apple TV eller en annan AirPlay-kompatibel enhet.

Dessutom har flera av kanalerna i Boxers utbud fått HD-kvalitet (Alla C Mores tablåsända TV-kanaler, TV4 Sport och History). I samband med bytet till den nya appen har C Mores playinnehåll försvunnit från Boxer Play. Du som använder tjänsten eller vill börja använda den behöver bara följa några enkla steg för att få tillgång till den.

Så här gör du om du använder Boxer Play via appen:

1.   Ladda ned den nya appen via din mobil eller surfplatta. Appen hittar du här i App Store om du har en iPhone/iPad eller här i Google Play om du har en Android-enhet.
2.   Skapa ett nytt lösenord i den nya appen. Det gör du genom att klicka på "Saknar du lösenord?" på samma sida som du loggar in på. Observera att du måste använda samma mailadress som du haft på ditt tidigare Boxer Play-konto.
3.   Ett mail har skickats till din e-postadress. För att aktivera ditt nya konto måste du klicka på länken i mailet. Följ därefter instruktionerna på sidan du kommer till när du klickat på länken.
4.   Logga in, titta och njut! 


Så här gör du om du använder Boxer Play via webben:

1.   Gå till play.boxer.se.  
2.   Skapa ett nytt lösenord. Det gör du genom att klicka på "Saknar du lösenord?" på samma sida som du loggar in på. Observera att du måste använda samma mailadress som du haft på ditt tidigare Boxer Play-konto.
3.   Ett mail har skickats till din e-postadress. För att aktivera ditt nya konto måste du klicka på länken i mailet. Följ därefter instruktionerna på sidan du kommer till när du klickat på länken.
4.   Logga in, titta och njut! 

Så här gör du om du inte redan har ett Boxer Play-konto:

1.   Kontakta kundservice på telefonnummer 0771 21 10 00 eller via vår chatt.
2.   Uppge att du vill ha ett nytt Boxer Play-konto och vilken mailadress du vill logga in med.
3.   Ladda ned den nya appen via din mobil eller surfplatta. Appen hittar du här i App Store om du har en iPhone/iPad eller här i Google Play om du har en Android-enhet.
4.     Skapa ett nytt lösenord via play.boxer.se eller i den nya appen. Det gör du genom att klicka på "Saknar du lösenord?" på samma sida som du loggar in på. Observera att du måste använda samma mailadress som du angav när du kontaktade Boxers kundservice.
5.      Ett mail har skickats till din e-postadress. För att aktivera ditt nya konto måste du klicka på länken i mailet. Följ därefter instruktionerna på sidan du kommer till när du klickat på länken.
6.      Logga in, titta och njut!

 

Frågor & svar om Boxer Play

Ja, det behöver du göra. Den gamla versionen av Boxer Play-appen är från den 21 juni 2017 inte längre tillgänglig.

SVT’s livekanaler finns precis som tidigare med i Boxer Play. Däremot saknas playinnehållet sedan en tid tillbaka, där hänvisar vi till SVT Play. Anledningen till detta är den överenskommelse som Boxer har med SVT och som bestämmer hur och var vi får visa deras innehåll.

C Mores livekanaler finns precis som tidigare med i Boxer Play. Däremot saknas playinnehållet, där hänvisar vi till C More Play. Det beror på den överenskommelse som Boxer har med C More och som bestämmer hur och var vi får visa deras innehåll.

Det beror på tekniska möjligheter som gör att Filmbutiken inte finns vid lansering av nya Boxer Play. Vi jobbar vidare med detta och hoppas att Filmbutiken åter kommer att vara tillgänglig via Boxer Play till hösten.

Kontrollera att du har ett Boxer Play-konto. Detta gör du genom att logga in på Mina Sidor och gå till fliken "Erbjudanden". Om du ser erbjudandet "Aktivera ditt kostnadsfria Boxer Play-konto" behöver du klicka på erbjudandet och klicka på beställ. Observera att tjänsten är kostnadsfri för dig som är Boxerkund.

Om du redan har aktivt Boxer Play-konto är det viktigt att du anger samma mailadress som när du först registrerade ditt Playkonto när du ska byta ditt lösenord. Titta även i inkorgen för Skräppost om mailet har hamnat där. Om du fortfarande inte får något mail inom 30 minuter ber vi dig prova att skapa ett nytt lösenord igen. Om det trots detta inte fungerar behöver du kontakta kundservice som kan hjälpa dig.

Till sidans topp