Boxer Play

Boxer Play ingår kostnadsfritt för dig som har ett Boxer-abonnemang och ger dig tillgång till flera av kanalerna i ditt TV-paket via din smartphone eller surfplatta, via Boxer Play-appen eller i din dator via play.boxer.se. Med hjälp av Chromecast eller Air Play har du även möjlighet att spegla innehållet till din TV. Du kan också hyra film i vår filmbutik via din dator och titta på dem i din smartphone, surfplatta eller dator. Du som använder tjänsten eller vill börja använda den behöver bara följa några enkla steg för att få tillgång till den.

Så här gör du om du använder Boxer Play via appen:

1.   Ladda ned den nya appen via din mobil eller surfplatta. Appen hittar du här i App Store om du har en iPhone/iPad eller här i Google Play om du har en Android-enhet.
2.   Skapa ett nytt lösenord i den nya appen. Det gör du genom att klicka på "Saknar du lösenord?" på samma sida som du loggar in på. Observera att du måste använda samma mailadress som du haft på ditt tidigare Boxer Play-konto.
3.   Ett mail har skickats till din e-postadress. För att aktivera ditt nya konto måste du klicka på länken i mailet. Följ därefter instruktionerna på sidan du kommer till när du klickat på länken.
4.   Logga in, titta och njut! 


Så här gör du om du använder Boxer Play via webben:

1.   Gå till play.boxer.se.  
2.   Skapa ett nytt lösenord. Det gör du genom att klicka på "Saknar du lösenord?" på samma sida som du loggar in på. Observera att du måste använda samma mailadress som du haft på ditt tidigare Boxer Play-konto.
3.   Ett mail har skickats till din e-postadress. För att aktivera ditt nya konto måste du klicka på länken i mailet. Följ därefter instruktionerna på sidan du kommer till när du klickat på länken.
4.   Logga in, titta och njut! 

Så här gör du om du inte redan har ett Boxer Play-konto:

1.   Kontakta kundservice på telefonnummer 0771 21 10 00 eller via vår chatt.
2.   Uppge att du vill ha ett nytt Boxer Play-konto och vilken mailadress du vill logga in med.
3.   Ladda ned den nya appen via din mobil eller surfplatta. Appen hittar du här i App Store om du har en iPhone/iPad eller här i Google Play om du har en Android-enhet.
4.     Skapa ett nytt lösenord via play.boxer.se eller i den nya appen. Det gör du genom att klicka på "Saknar du lösenord?" på samma sida som du loggar in på. Observera att du måste använda samma mailadress som du angav när du kontaktade Boxers kundservice.
5.      Ett mail har skickats till din e-postadress. För att aktivera ditt nya konto måste du klicka på länken i mailet. Följ därefter instruktionerna på sidan du kommer till när du klickat på länken.
6.      Logga in, titta och njut!

 

Till sidans topp