Programkort

Programkortet fungerar som en nyckel för att låsa upp de kodade kanalerna du ska kunna se i det kanalpaket som du köpt från Boxers utbud. Du behöver inget programkort för att se de fria kanalerna i marknätet.

Aktivera programkort

Nytt programkort

När du beställer ett abonnemang får du automatiskt ett programkort utskickat. Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar från beställningsdatum.

Äldre programkort

Boxers programkort är kopplade till de enskilda abonnemangen. Det betyder att programkortet slutar att fungera när abonnemanget löper ut. När du beställer ett nytt abonnemang är det därför viktigt att du använder det nya programkortet som skickas ut.

Sätt in programkortet i boxen

Ditt programkort kan sitta lite olika beroende på vilken box du har. Vid kortingången på din box står det hur du stoppar in kortet. Tillsammans med boxen får du en inkopplingsguide där du får hjälp att koppla in din box.

Trasigt programkort

För att avgöra om ditt programkort är trasigt behöver du först utesluta andra fel som kan orsaka problemen.

Borttappat eller stulet programkort

Om du tappat ditt programkort, eller om det blivit stulet, ber vi dig kontakta vår kundservice på telefon 0771-21 10 00 för att få ett nytt kort utskickat. Både borttappade och stulna programkort debiteras 400 kr. Om du misstänker att ditt kort blivit stulet ber vi du vända dig till ditt försäkringsbolag.