A star is born

5 mars 2019
SF Anytime

Missa inte den hyllade filmen alla pratar om, med magisk musik av Lady Gaga och en stark historia om kärlek mellan två artister med olika riktningar i livet.

Nu kan du hyra A star is born, en av förra årets största filmer som bland annat kammade hem en Oscar för bästa originalsång med låten Shallow. I filmen ser vi stjärnartisten Lady Gaga som långfilmdebuterar tillsammans med Bradley Cooper som också regisserar filmen.

A Star is born är en kärlekshistoria om två artister med olika riktningar i livet. En medelålders sångare, som trots att han är på nedgång ännu fyller stora arenor, upptäcker en ung och begåvad kvinna med drömmar om framgång.

Vi får möta den erfarna och populära, men alkoholiserade musikern Jackson Maine som blir hopplöst förälskad i Ally. Hon har precis gett upp drömmen om att slå igenom som sångerska, när hon en dag blir upptäckt av Jack och hjälpt in i rampljuset. Men när Allys karriär äntligen börjar ta fart, håller deras relation på att rasa eftersom Jack samtidigt kämpar mot sina inre demoner.

Se Lady Gaga och Bradley Cooper sjunga "Shallow"

När filmen nu når hyrfilmsbutiken får du även möjlighet att kostnadsfritt se den officiella musikvideon till Oscars-, Golden Globe- och Grammyvinnande låten "Shallow". Musikvideon hittar du under Premiärer, tillsammans med filmen.

Så ser du filmen och den kostnadsfria musikvideon

  • I Boxer Play: Under Butik -> Premiärer
  • I din Tv hub: Under Hem -> Premiärer
  • I din Smartbox: Under Butik-> Premiärer