Avspark i Premier League

8 september 2020

Scanpix

Lördagen den 12 september är det premiär i Premier League. Följ den engelska ligan på V sport premium och på Viaplay.

Äntligen är Premier League tillbaka och frågan är om det inte är mer spännande än på länge? Regerande mästarna Liverpool ser ut att vara fortsatt starka och är såklart laget att slå för samtliga klubbar, men det går inte räkna bort Manchester- eller Londonklubbarna i titeljakten. Många lag har förstärkt trupperna och värvat smart under sommarens transferfönster – inte minst Chelsea som gjort stora prestigevärvningar i Timo Werner, Kai Havertz, Hakim Ziyech, Ben Chilwell och Thiago Silva.

Dessutom är forna storlaget Leeds tillbaka i hetluften efter 16 långa år i nedre divisioner. Det återstår att se hur Marcelo Bielsas mannar står sig i konkurrensen.Lördagens match blir en fingervisning när de åker till Anfield för att möta de regerande mästarna.

Missa inte de stora sportögonblicken, följ ligan från början!

Så ser du Premier League-fotbollen

För att vara säker på att se allt det bästa från Premier League, så är det ett tillvalspaket från V series, film & sport du ska ha. Med V Sport väntar över 15 000 timmar livesport per år, med Premier League, Champions League, Bundesliga, Ligue 1, Formel 1, NHL och mycket mer. Beställer du V premium ingår dessutom de senaste filmpremiärerna, prisbelönta TV-serier och alla barnens favoriter.

Sändningar under premiäromgången

Huvudkanal för Premier League är V sport premium HD, som du hittar på kanalplats 120 för IPTV via Fiber. Du kan också titta i Viaplay som ingår i båda tillvalspaketen. Här är klockslagen att hålla koll på under premiärhelgen, matchkommentatorer inom parantes.

Lördag 12 september

13.00 Fulham – Arsenal (Henrik Strömblad och Martin Åslund)

15.55 West Ham – Newcastle (Anders Bjuhr)

18.25 Liverpool – Leeds (Niklas Holmgren och Glenn Strömberg)

I Premier League-studion hittar du Ola Wenström, Bojan Djordjic och Erik Niva.

Söndag 13 september

14.30 Bromwich – Leicester (Claes Andersson och Bojan Djordjic)

17.25 Tottenham – Everton (Anders Bjuhr och Pontus Kåmark)

I Viaplays Premier League-studio: Ola Wenström, Jonas Olsson samt Glenn Strömberg.

Måndag 14 september

20.50 Brighton – Chelsea (Robert Tennisberg och Jonas Olsson)