Black Friday i Filmbutiken

22 november 2018

Vi firar Black Friday inte bara här på boxer.se utan även i Filmbutiken! Där hittar du en rejäl samling filmer att hyra för bara 9 kronor/film under hela helgen.

Det finns mängder av filmer att välja bland i temat som vi kallar "Black Friday", men vi har några stycken som vi vill puffa för lite extra.

Tre av våra favoriter

Solsidan

Anna och Alex förhållande krisar, Fredde får egna problem när han slits mellan sin vänstervridne far som dyker upp ovälkommen och sin tonårsson Victor som är rebellisk. Samtidigt vill Ove och Anette vill bli gravida och behöver hjälp med det. En av Sveriges populäraste komediserier blir långfilm - med gäster som Henrik Schyffert och Sven Wollter. Vi får följa de tre paren i en komedi om kärlek, barnlängtan, knepiga föräldrar och oskrivna badregler i Torekov.

Justice League

Ett unikt team av superhjältar med Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg och The Flash tvingas arbeta effektivt tillsammans för att rädda planeten från en storskalig attack.

Bigfoot Junior

Tonåringen Adam beger sig ut på ett episkt äventyr för att ta reda på vem hans pappa är - och det visar sig vara ingen annan än den legendariske Bigfoot! Tillsammans måste de kämpa mot ett företag som vill åt Bigfoots unika DNA.

Fler filmer

Det finns massvis av filmer i temat "Black Friday", så det är bara att gå dit och hitta något att titta på i helgen!

Hitta filmerna under Black Friday-helgen

I Boxer Play

Under Butik -> Black Friday

I din Tv Hub

Under Butik -> Black Friday

I din Digitalbox

Under Butik-> Black Friday.