Boxer lanserar Podd-tv

29 december 2017

Nu kan alla med tillgång till Boxer Play streama tv-program i kortformat med nya tjänsten Podd-tv.

Nu kan alla med tillgång till Boxer Play streama tv-program i kortformat med nya tjänsten Podd-tv. Vid lanseringen finns fem olika program upplagda inklusive Holy Mary med Mia Skäringer.

Playtjänsten Podd-tv samlar nya svenska underhållningsprogram i kortformat som handlar om musik, matlagning, hem & livsstil och populärkultur med kända tv-profiler och gäster.

Bland de första programmen som läggs upp vid premiären är Holy Mary där Mia Skäringer bjuder in gäster som Nino Ramsby, Anna Mannheimer och Christian Kjellvander.

”Holy Mary är ett rufft, osminkat och spontant program med möten runt mat och musik. Tvärtemot finporslin på bryggor i skärgården. Jag har just på grund av detta valt att distribuera detta via egen kanal - för att det ska få lov att vara just ett rock n roll- projekt och inte hamna i välkammat sammanhang med tillhörande förväntningar. Så, sök här och du skall finna," säger Mia Skäringer.

Holy Mary finns tillgängligt från och med idag och presenteras av Pinchos restauranger.

”Det här är en rätt galen idé från början. Vi skulle ju bara ha lite semester hos några kompisar. Men så blev jag förtjust i miljön så att vi bestämde oss för att göra någon typ av program med gäster, musik och mat. Helt på egna villkor och efter förmåga vad som är möjligt att ro iland på fyra veckor,” säger Mia Skäringer.

Konceptet Podd-tv är ett samarbete med Consurge Content Bureau, som även är ansvarig för innehåll och produktion av programmen.

Programmen är producerade i samarbete med sponsorer och samarbetspartners istället för att finansieras med traditionella reklamavbrott. För idéer och frågor kring programidéer och samarbeten, vänligen kontakta Consurge.

Andra program som finns tillgängliga från Podd-tv är:

Kungliga TV-Magasinet - Författaren och chefredaktören Roger ”Royal Roger” Lundgren guidar tillsammans med journalisten Mia Rossling genom spännande nyheter kring Sveriges och världens kungligheter.

Sjölins Akademi med Daniel Sjölin – Ett brett och underhållande litteraturprogram där författare möter sina läsare.

Om kocken själv får välja – Hans Fahlén följer med och träffar svenska stjärnkockar och lagar mat i deras hemmakök. Först ut är Jonas Dahlbom, Årets Kock 1996, Karl Ljung Årets Kock 1999 och Jimmi Eriksson, Årets Kock 2016.

24 timmar Pirre och Mackan - Ett byggprogram och en blåsning. Pirre och Mackan, tidigare kända från Arga Snickaren och Sommar med Ernst, lurar en person och bygger om deras hem. Allt på bara 24 timmar.

Avsnitten hittar du på startsidan i Boxer Play.