Bruce Willis roastas på Comedy Central

27 juli 2018

Comedy Central Roast är det välkända konceptet där kända personligheter roastas av andra kändisar. Nu är det den legendariska actionhjälten Bruce Willis tur – eller otur - att stå i rampljuset.

Tidigare har kända namn som Justin Bieber, Donald Trump, David Hasselhoff och Charlie Sheen utsats för den brutala upplevelsen som är Comedy Central Roast. Nu är det alltså Bruce Willis tur att roastas av en rad kändisar. Eller vad sägs om Dennis Rodman, Martha Stewart, Edward Norton och Cybill Shephard. För att inte tala om de giftiga komikerna Kevin Pollak, Nikki Glaser, Dom Irrera, Lil Rel Howery och Jeff Ross.

Roasten spelas in i Hollywood Palladium i Los Angeles 14 juli och sänds på Comedy Central drygt två veckor senare, på måndagen den 30 juli. Du kan också följa allt om roasten i sociala medier under #BruceWillisRoast.

Så ser du Comedy Central

Comedy Central ingår i alla Boxers tv-abonnemang. Kanalplatsen är 16, men du vet väl att du också kan se Comedy Central i Boxer Play - när och var du vill?

Se tidigare roasts på Paramount+

Alla tidigare roastar finns tillgängliga i playtjänsten Paramount+, som ingår i TV Max.

Paramount+ är playtjänsten som erbjuder både de senaste filmerna från Paramount Pictures och klassiker från deras stora filmbibliotek. Paramount+ innehåller även playbibliotek från MTV och Comedy Central med mängder av populära serier. Du ser allt från Paramount+ enkelt och smidigt i Boxer Play.