Följ Fox nya storsatsning, Deep State

20 april 2018
Deep State Fox with text

Spionthrillern Deep State, med svenske Fares Fares i en av rollerna, är FOX senaste storsatsning. Politik, spioneri och hämnd väntar i den spännande serien som har svensk premiär 23 april.

Den före detta spionen Max Easton lever ett lugnt tillbakadraget liv med sin familj, fru och två barn, på landsbygden i Frankrike, när han kallas in av MI6 för att städa upp. Men istället för en kort ”comeback” hamnar Max mitt i ett hemligt krig där underrättelsetjänster använder kaoset i Mellanöstern som sitt främsta vapen. Max går in i ett farligt spel med höga insatser där kraftfulla företag visar att de är villiga att göra vad som helst för att skydda sitt rykte och begrava sina hemligheter. Samtidigt befinner sig Max i en känslomässig berg-och-dalbana med en familj i kris som inte känner till hans egentliga bakgrund och där intima och intensiva personliga relationer sätts på spel.

Deep State (Fares Fares)

Deep State är egenproducerad av FOX Networks Groups och visas i 50 länder. Skaparna bakom serien är Matthew Parkhill (Rogue), Simon Maxwell (American Odyssey) och Steve Thompson (Sherlock, Dr Who). Serien utspelar sig i internationell miljö, med bland annat Storbritannien, USA, Iran, Libanon och Frankrike som . I rollerna hittar vi bland annat Mark Strong, Joe Dempsie, Karima McAdams och svenske Fares Fares.

Så ser du Deep State

Deep State sänds måndagar 21.55 på FOX. FOX ingår i TV Max och TV Mix och finns även som valbar kanal i TV Flex8 och TV Flex16.

Till våra TV-paket.