Den blomstertid nu kommer

8 november 2018
SF Anytime

Vad händer om Sverige blir attackerat av en främmande makt? Hur skulle vi reagera, vilka skulle vi skydda och vart tar vi vägen? Det är frågor som behandlas i nyskapande katastrof-thrillern Den blomstertid nu kommer.

En mystisk främmande makt attackerar Sverige. Samtidigt tvingas Alex (Christoffer Nordenrot) tillbaka till sin barndomsby där han måste försonas med sin far och sin ungdomskärlek, Anna (Lisa Henni), medan de gemensamt kämpar för att överleva.

Den blomstertid nu kommer är producerad av norrköpingsbaserade filmkollektivet Crazy Pictures, mest kända för sina hyllade och omtalade Youtube-filmer ”Poesi för fiskar”. Filmen är kollektivets första långfilm och har med sina spektakulära specialeffekter och dystopiska miljöer tagit sju år att slutföra. I somras hade filmen efterlängtad biopremiär och har sedan dess lockat över 110 000 biobesökare i Sverige, sålts till över 80 länder, vunnit pris för sina specialeffekter och hyllats av recensenter över hela världen. 

När filmen nu når hyrfilmsbutiken får du även den unika möjligheten att följa med in bakom kulisserna och höra skådespelarna själva berätta om den tuffa inspelningen med flygscener, stunts, kyla och mängder med regn.

Den-blomstertid-nu-kommer 3

Följ med in bakom kulisserna här.

Så hyr du Den blomstertid nu kommer

I Boxer TV Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

För mer detaljerade instruktioner, se här.

I digitalboxen/smartboxen

Gå till startsidan, scrolla ner till kategorin ”Premiärer i hyrbutiken”. Välj filmen, klicka på ”Hyr” och OK på fjärrkontrollen. Därefter är det bara att börja
titta.

I Boxer Play

Besök play.boxer.se och logga in med mobilt bank-id eller med ditt boxerkonto. Klicka på Butik i menyn, välj filmen du vill se och klickar på Hyr.

När du hyrt filmen finns den sen tillgänglig i 48 timmar och du kan även titta via Boxer Play-appen, i din mobil eller surfplatta. Var du vill i hela EU!