Elitloppet på Solvalla

29 maj 2020

Årets största travhändelse är här! Följ toppklassig trav när världens bästa hästar gör upp på Solvalla. Sändningarna pågår hela helgen, med start fredag 29 maj.

Elitloppet är årets största travhändelse. Så även i år – om än i ett lite annorlunda format. Vanligtvis vallfärdar 30 000 travtokiga åskådare till Solvalla för en riktig folkfest, men på grund av de rådande omständigheterna kommer loppen köras inför tomma läktare. Även om världens bästa travpublik inte kan skapa magisk stämning på plats, finns alla möjligheter till en minnesvärd upplevelse från TV-soffan.

I studion möter vi programledaren Kajsa Gustafsson och experten Stefan Hultman – mannen med världens bästa hästöga. Deltar gör även en av ATG:s vassaste analytiker och tipsters, Eskil Hellberg. På plats på Solvalla, för att följa precis allt som händer på banan, finns programledaren Oskar Westberg och f.d. kusken och tränaren Elin Gustavsson.

Under hela helgen kommer det bjudas på inslag, intervjuer, reportage och tillbakablickar på historiska Elitlopp. Från experterna får vi vassa analyser och en spännande nyhet för i år är de interaktiva element där du som tittare kan kommentera och ställa dina frågor via livechatt.

Ute på banan möter vi ett enastående vasst startfält, med några av världens bästa kuskar och kanoner till hästar. Och så den senaste bomben när det bekräftades att Propulson, med Örjan Kihlström, gör comeback för ett femte (och sista?) lopp. Vi kan räkna med att ekipaget, med ”Proppen” i spetsen, är mer taggade än någonsin på att ta den efterlängtade segern? Med andra ord det kommer finnas extraordinär underhållning på ATG Live – både för gamla och nya traventusiaster!

Hur följer jag Elitloppshelgen på Solvalla?

ATG Live sänder från Solvalla under hela helgen, med start fredag 29 maj. Kanalen ingår i våra TV Paket TV Mix, TV Max samt som valbar i TV Flex8 och TV Flex16. Kanalplatsen är 50. Själva Elitloppet kan du även se på TV4 på söndag 31 maj kl 14.00.

Sändningstider på ATG Live:

Fredag
12.00-16.00

Lördag
13.30-19.30 från Solvalla.

Söndag
13.30-20.45 från Solvalla.

Embedded content: https://youtu.be/jyyYLjSVO3E