Tävla om resa och biljetter till MTV European Music Awards

8 oktober 2018

Inför årets stora musikprisgala 2018 MTV European Music Awards anordnar Boxer och MTV en tävling. Du har chansen att vinna resa för två personer, med boende och biljetter, till galan i Bilbao.

MTV European Music Awards (EMA) äger rum den 4 november i superarenan Bizkaia Arena och som alltid är kvällen späckad med liveframträdanden av de absolut största artisterna.

Tävlingen är avslutad

Tävlingen är avslutad och vi gratulerar Ian Marne från Stockholm, som vi hoppas får en riktigt härlig upplevelse i Spanien. Tack till alla som deltog!

Tävla nu för att vinna:

  • 2 biljetter till MTV EMA i Bilbao (vinnaren + en vän)
  • Flyg tur och retur från Stockholm
  • Hotellvistelse två nätter, 3 och 4 november, på Gran Hotel Durango (med reservation för ändringar)

Så enkelt tävlar du

  1. Svara på frågan: Var arrangerades MTV EMA 2017?
  2. Motivera varför just du ska bli den lyckliga vinnaren.

Svaret och motiveringen skickar du via e-post till tavlingar@boxer.se

Om tävlingen

Tävlingen är ett samarbete mellan Boxer och Viacom International Media Networks Nordics. Den pågår under perioden 8 oktober till och med 14 oktober 2018. Totalt vinstvärde är ca 30 000 kronor.
Fullständiga villkor för tävlingen

Om du inte vinner

Om du inte lyckas vinna tävlingen kan du ändå ta del av den spektakulära galan via tv-sändningen. Den ser du på kanalen MTV (kanalplats 89 för HD och 14 utan HD) med sändningsstart 20.00 och huvudgalans start 21.00 den 4 november.

MTV når mer än en halv miljard hushåll världen över och är ett av de mest kända varumärkena i gränslandet mellan musik, kreativitet och ungdomskultur. Kanalen kombinerar den mest nytänkande underhållningen med exklusiva videor och live-framträdanden. Från musik till mode, politik och livsstil.