Få ett påskägg med filmer

6 april 2020
SF Anytime

© 2019 Sony Pictures Animation Inc. All Rights Reserved.

Snart är det påsk och därför fyller vi påskägget med massor av filmer för hela familjen. Från och med nu ända fram till 20 april kan du hyra populära filmer för bara 19 kr.

Passa på att koppla av i påsk. Samla din närmaste familj, kryp upp i soffan och njut av ett påskägg. Vårt påskägg till dig är fyllt med hyrfilmer för alla åldrar och smaker. Nu kan du hyra filmerna för bara 19 kr per film och erbjudandet gäller ända fram till 20 april.

Här får du några av våra bästa tips.

The Angry Birds Movie 2

Dom arga fåglarna och de gröna grisarna tar sin konflikt till en helt ny nivå i nya "The Angry Birds Movie 2". Ett nytt hot dyker upp och försätter både Fågelön och Grisön i fara. Red, Chuck, Bomb och Mäktiga Örnen rekryterar Chucks syster Silver och förenar sig med sina värsta ovänner, grisarna, för att tillsammans rädda sina hem.

Yesterday

Yesterday-Key-title 1280x720
Jack Malik är en låtskrivare vars drömmar om framgång sakta dör. Efter en bussolycka under en mystisk global blackout vaknar han och upptäcker att ingen annan än han själv längre känner till The Beatles. Han börjar uppträda med deras sånger, och med lite hjälp från sin amerikanska agent Debra blir han snabbt känd. Men med den ökande framgången riskerar han att förlora sin bästa vän Ellie – den enda som nånsin trott på honom.

Husdjurens hemliga liv 2

Secret-Lives-of-Pets-2-Key-title 1280x720
Terriern Max försöker hantera några större livsförändringar. Hans ägare är nu gift och har ett litet barn, Liam. Max har ett så stort behov av att skydda pojken att han utvecklar ett nervöst tick. På en familjeresa till en gård möter Max och Duke hundintoleranta kor, fientliga rävar och en skrämmande kalkon, som bara framhäver Max ångest. Lyckligtvis får Max lite vägledning från veteranen Rooster som pushar Max att överge hans neuroser, finna sin inre alfahane och ge Liam lite mer frihet.

Hobbs & Shaw

Hobbs-and-Shaw-Key-title 1280x720
Lagens väktare Luke Hobbs och den inte lika laglydige outsidern Deckard Shaw har både slängt käft och slagits med varandra under årens lopp. Men när den cybergenetiskt förädlade anarkisten Brixton får kontroll över ett förödande biovapen som skulle kunna förändra mänsklighetens framtid för alltid, tvingas Hobbs och Shaw samarbeta för att sätta fast den enda som möjligen är ännu tuffare än de själva!

Så hyr du filmerna

  • I Boxer Play: Under Butik -> "Ett påskägg fyllt med filmer"
  • I din Tv-hub: Under Hem -> "Ett påskägg fyllt med filmer"
  • I din Smartbox: Under Butik-> "Ett påskägg fyllt med filmer"