Filmtips inför alla hjärtans dag

13 februari 2020

© 2019 Warner Bros. Entertainment Inc. TM & © DC Comics.

På fredag firas alla hjärtans dag och vi har därför samlat ihop ett gäng hyrfilmer i Boxer Play som är fyllda med allt från romantik och drama till mer spännande och nervkittlande filmer.

Istället för dyra restaurangbesök med efterföljande bio – ordna en filmkväll hemma med dina nära och kära och bjud på middag eller köp take away. Kryp upp i soffan och njut av filmer som aldirg slår fel. Alla hyrfilmer hittar du i Boxer Play, under Butik.

Five Feet Apart

Stella Grant är som vilken 17-årig som helst – hon är knuten till sin bärbara dator och älskar sina bästa vänner. Men till skillnad från de flesta tonåringar spenderar hon mycket av sin tid på sjukhus som patient med cystisk fibros. Hennes liv av rutiner, gränser och självkontroll testas när hon möter den charmiga patienten Will.

The Aftermath

Efter andra världskrigets slut anländer Rachael Morgan (Kiera Knightley) till Hamburg för att återförenas med sin man Lewis. Men snart får Rachel veta att paret ska dela sitt nya hem med husets tidigare ägare (Alexander Skarsgård), något som inte blir helt problemfritt.

Tröttnat på kärleksfilmer?

Tillhör du dem som tycker att kärleksfilmer bara är trams och vill se något helt annat? I kategorin ”När du har tröttnat på kärleksfilmer” hittar du en samling av spännande, mörka och kanske även det bästa filmerna. Sök upp kategorin och leta fram din nya favoritfilm i Boxer Play, Tv Hub eller Tivo som du hittar under ”Play & Film”.

Joker

Se Oscarsbelönade Joaquin Phoenix tolkning av den kände superskurken Jokern. I filmen får vi följa Arthur, en man som möts av grymhet och förakt av samhället, som försöker slå igenom som ståuppkomiker, men med sina psykiska problem leder till att han tar sig an ett alter ego.

Tre sekunder

Se Joel Kinnaman axla rollen som Peter Koslow, en informatör åt polisen, som tvingas in i fängelse för att fortsätta infiltrera maffian. Frågan är hur länge han kan hålla sitt uppdrag hemligt.

Här ser du filmerna

  • I Boxer Play: Under Butik -> "Cupid rekommenderar" eller "När du har tröttnat på kärleksfilmer"
  • I din Tv-hub: Under Hem -> "Cupid rekommenderar" eller "När du har tröttnat på kärleksfilmer"
  • I din Smartbox: Under Butik-> "Cupid rekommenderar" eller "När du har tröttnat på kärleksfilmer"

Så här enkelt hyr du film

I Boxer Play

Besök play.boxer.se och logga in med mobilt bank-id eller med ditt boxerkonto. Klicka på Butik i menyn, välj filmen du vill se och klickar på Hyr.

När du hyrt filmen finns den sen tillgänglig i 48 timmar och du kan även titta via Boxer Play-appen, i din mobil eller surfplatta. Var du vill i hela EU!

I Boxer TV Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

För mer detaljerade instruktioner, se här.

I digitalboxen/smartboxen

Gå till startsidan, scrolla ner till kategorierna ”"Cupid rekommenderar" eller "När du har tröttnat på kärleksfilmer”. Välj film, klicka på ”Hyr” och OK på fjärrkontrollen. Därefter är det bara att börja titta.