Hyrfilmstoppen

9 juni 2023
M3GAN

Vill du se en riktigt bra film men har idétorka? Här hittar du veckans mest populära hyrfilmer.

Alla filmer på topplistan finns i HD-kvalitet för bästa möjliga filmupplevelse. Du hittar dem snabbt och enkelt både i Tele2 Play och i din Tv Hub.

I Tele2 Play går du till Butik. Knappa dig därefter fram till Topplistan under Film. Alla filmer kostar 59 kr att hyra om inte annat anges.

1. M3GAN

M3GAN är ett under av artificiell intelligens, en verklighetstrogen docka programmerad att vara ett barns bästa följeslagare och en förälders främsta allierade.

Hyr M3GAN i Tele2 Play

2. Plane

Piloten Ray Torrance lyckas på ett heroiskt sätt landa ett svårt stormskadat flygplan på en avlägsen ö utanför Filippinerna. Snart inser de att de befinner sig i en laglös krigszon och de blir snabbt måltavla för hänsynslösa terrorister.

Hyr Plane i Tele2 Play

3. En dag kommer allt det här bli ditt

Framgångsrika tecknaren Lisa och hennes syskon samlas på sina föräldrars gård för första gången på över tio år. Föräldrarna vill att bara en av dem ska ärva skogen, som har varit i familjens ägo i generationer.

Hyr En dag kommer allt det här bli ditt i Tele2 Play

4. Andra akten

Livet som nybliven pensionär kunde vara bättre. Evas exman flyttar in tvärs över gatan med sin nya fru och Evas son vill ha mer egen tid, utan hennes överbeskyddande hjälp. Vad ska Eva göra av all tid?

Hyr Andra akten i Tele2 Play

5. A Man Called Otto

Otto Anderson är en grinig änkeman, vars enda glädje kommer från att kritisera och döma sina upprörda grannar. När en ny familj flyttar in möter han sin match i kvicktänkta och höggravida Marisol, vilket leder till en oväntad vänskap.

Hyr A Man Called Otto i Tele2 Play

6. Beck - Quid Pro Quo

En man hittas död på en loppmarknad i södra Stockholm. Det ser ut som ett vanligt rån som gått snett men utredningen tar en oväntad vändning när Säpo intresserar sig för fallet.

Hyr Beck - Quid Pro Quo i Tele2 Play

Så här enkelt hyr du film

I Tele2 Play

Besök Tele2 Play och logga in med Mobilt BankID eller med ditt Boxerkonto. Klicka på Butik i menyn, välj filmen du vill se och klickar på Hyr.

När du hyrt filmen finns den sen tillgänglig i 48 timmar och du kan även titta via Tele2 Play-appen, i din mobil, TV och surfplatta. Var du vill i hela EU!

I Boxer TV Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

För mer detaljerade instruktioner, se här.

I digitalboxen/smartboxen

Gå till startsidan, scrolla ner till kategorin ”Premiärer i hyrbutiken”. Välj filmen, klicka på ”Hyr” och OK på fjärrkontrollen. Därefter är det bara att börja titta.