Hyrfilmstoppen

11 april 2024

© 2023 Warner Bros. Entertainment Inc.

Barbie

Vill du se en riktigt bra film men har idétorka? Här hittar du veckans mest populära hyrfilmer.

Filmtoppen i Tele2 Play

Alla filmer på topplistan finns i HD-kvalitet för bästa möjliga filmupplevelse. Du hittar dem snabbt och enkelt både i Tele2 Play och i din Tv Hub.

I Tele2 Play går du till Butik. Knappa dig därefter fram till Topplistan under Film. Alla filmer kostar 59 kr att hyra om inte annat anges.

1. Barbie

Att bo i Barbieland innebär att vara perfekt på alla sätt och vis, på den helt perfekta platsen. Såvida man inte är en Ken. Eller om man plötsligt drabbas av en existentiell kris.

Hyr Barbie i Tele2 Play

2. Hammarskjöld

Dag Hammarskjöld tar på sig uppdraget att mäkla fred och enighet i Kongo. Ett omöjligt uppdrag, enligt många. Ett självmordsuppdrag, enligt andra.

Hyr Hammarskjöld i Tele2 Play

3. Priscilla

Tonårsflickan Priscilla Beaulieu blir förälskad i Elvis Presley, mannen som redan är en enorm rock-and-roll-superstjärna, men som privat visar sig vara någon helt annan.

Hyr Priscilla i Tele2 Play

4. Somliga går med trasiga skor

Snart fyrtio år efter sin död är Cornelis Vreeswijk fortfarande en av svensk musiks största ikoner. Den fattige invandrarkillen från Holland blev folkkär när han moderniserade den svenska visan i mitten på 60-talet.

Hyr Somliga går med trasiga skor i Tele2 Play

5. Sisu

En ensam, tystlåten finsk guldgrävare tvingas tampas med såväl nazister som ryssar i andravärldskrigets slutskede.

Hyr Sisu i Tele2 Play

6. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Vi får följa den unge charmige Coriolanus Snow, flera årtionden innan han skulle bli Panems tyranniske president. Trots att det är svåra tider ser Snow en chans till förändring när han väljs till mentor till Lucy Gray Baird.

Hyr The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes i Tele2 Play

Så här enkelt hyr du film

I Tele2 Play

Besök Tele2 Play och logga in med Mobilt BankID eller med ditt Boxerkonto. Klicka på Butik i menyn, välj filmen du vill se och klickar på Hyr.

När du hyrt filmen finns den sen tillgänglig i 48 timmar och du kan även titta via Tele2 Play-appen, i din mobil, TV och surfplatta. Var du vill i hela EU/EES!

I Boxer TV Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

För mer detaljerade instruktioner, se här.

I digitalboxen/smartboxen

Gå till startsidan, scrolla ner till kategorin ”Premiärer i hyrbutiken”. Välj filmen, klicka på ”Hyr” och OK på fjärrkontrollen. Därefter är det bara att börja titta.