Hyrfilmstoppen

26 januari 2023

Vill du se en riktigt bra film men har idétorka? Här hittar du veckans mest populära hyrfilmer.

Alla filmer på topplistan finns i HD-kvalitet för bästa möjliga filmupplevelse. Du hittar dem snabbt och enkelt både i Tele2 Play och i din Tv Hub.

I Tele2 Play går du till Butik. Knappa dig därefter fram till Topplistan under Film. Alla filmer kostar 59 kr att hyra om inte annat anges.

1. Bränn alla mina brev

Filmen skildrar Karin Stolpes komplexa relation till maken Sven Stolpe och den passionerade kärleksaffär med Olof Lagercrantz som inleds under 1930-talet, och hur de val hon gör påverkar kommande generationer.

Hyr Bränn alla mina brev i Tele2 Play

2. Där kräftorna sjunger

Kya Clark lever ensam utanför en liten stad vid North Carolinas kust. När en stilig quarterback hittas död blir hon misstänkt. Men Kya är långt ifrån den obildade enstöring som alla tror, och snart uppdagas sanningen om hennes liv.

Hyr Där kräftorna sjunger i Tele2 Play

3. Avatar

En före detta marinkårssoldat blir förälskad i en blåhyad krigare på en främmande planet. Han ställer sig på hennes folks sida i deras kamp mot människans övergrepp på deras frodiga planet.

Hyr Avatar i Tele2 Play

4. Beast

Änklingen dr Nate Daniels återvänder till Sydafrika, där han först träffade sin fru, tillsammans med sina döttrar på en resa till ett viltreservat. Men det som börjar som en läkande resa förvandlas till en skräckinjagande kamp för överlevnad.

Hyr Beast i Tele2 Play

5. Knives Out

En kriminalpolis och en militärpolis reser till ett överdådigt gods för att intervjua de egendomliga släktingarna till en patriark som avled under sitt 85-årskalas.

Hyr Knives Out i Tele2 Play

6. Jurassic World Dominion

Jurassic World: Dominion är den tredje filmen i dinosaurietrilogin som följer Jurassic World och Jurassic World: Fallen Kingdom.

Hyr Jurassic World Dominion i Tele2 Play

Så här enkelt hyr du film

I Tele2 Play

Besök Tele2 Play och logga in med Mobilt BankID eller med ditt Boxerkonto. Klicka på Butik i menyn, välj filmen du vill se och klickar på Hyr.

När du hyrt filmen finns den sen tillgänglig i 48 timmar och du kan även titta via Tele2 Play-appen, i din mobil, TV och surfplatta. Var du vill i hela EU!

I Boxer TV Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

För mer detaljerade instruktioner, se här.

I digitalboxen/smartboxen

Gå till startsidan, scrolla ner till kategorin ”Premiärer i hyrbutiken”. Välj filmen, klicka på ”Hyr” och OK på fjärrkontrollen. Därefter är det bara att börja titta.