Hyrfilmstoppen

5 december 2023
The Equalizer 3

Vill du se en riktigt bra film men har idétorka? Här hittar du veckans mest populära hyrfilmer.

Filmtoppen i Tele2 Play

Alla filmer på topplistan finns i HD-kvalitet för bästa möjliga filmupplevelse. Du hittar dem snabbt och enkelt både i Tele2 Play och i din Tv Hub.

I Tele2 Play går du till Butik. Knappa dig därefter fram till Topplistan under Film. Alla filmer kostar 59 kr att hyra om inte annat anges.

1. The Equalizer 3

Efter att ha lämnat sitt tidigare liv som lönnmördare åt regeringen har Robert McCall svårt att försona sig med de fruktansvärda saker han har gjort. Han hittar en slags lindring genom att tjäna rättvisan och ta itu med den italienska maffian.

Hyr The Equalizer 3 i Tele2 Play

2. 57 Seconds

Bloggaren Franklin Fausti hittar en ring som ger bäraren möjlighet att resa 57 sekunder bakåt i tiden. Han bestämmer sig för att använda den för att hämnas på det läkemedelsföretag som bär ansvaret för hans systers död.

Hyr 57 Seconds i Tele2 Play

3. Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Ethan Hunt och hans IMF-team ger sig ut på sitt farligaste uppdrag hittills: att spåra upp ett fruktansvärt nytt vapen som hotar hela mänskligheten, innan det hamnar i orätta händer.

Hyr Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One i Tele2 Play

4. Barbie

Att bo i Barbieland innebär att vara perfekt på alla sätt och vis, på den helt perfekta platsen. Såvida man inte är en Ken. Eller om man plötsligt drabbas av en existentiell kris.

Hyr Barbie i Tele2 Play

5. Canceled

Spökjägarteamet Gone Ghosting blir "canceled" när det kommer ut att de har fejkat sina paranormala möten. Fast beslutna att rentvå sitt rykte bryter sig teamet in i ett hus där fruktansvärda händelser sägs ha ägt rum.

Hyr Canceled i Tele2 Play

6. Meg 2: The Trench

Dyk ner i okända vatten när våra hjältar leder ett djärvt forskarteam på utforskande dykning ner i havets djupaste djup. Deras resa närmar sig kaos när en ondskefull gruvdrift hotar deras uppdrag och tvingar dem in i en kamp för överlevnad.

Hyr Meg 2: The Trench i Tele2 Play

Så här enkelt hyr du film

I Tele2 Play

Besök Tele2 Play och logga in med Mobilt BankID eller med ditt Boxerkonto. Klicka på Butik i menyn, välj filmen du vill se och klickar på Hyr.

När du hyrt filmen finns den sen tillgänglig i 48 timmar och du kan även titta via Tele2 Play-appen, i din mobil, TV och surfplatta. Var du vill i hela EU!

I Boxer TV Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

För mer detaljerade instruktioner, se här.

I digitalboxen/smartboxen

Gå till startsidan, scrolla ner till kategorin ”Premiärer i hyrbutiken”. Välj filmen, klicka på ”Hyr” och OK på fjärrkontrollen. Därefter är det bara att börja titta.