Hyrfilmstoppen

22 juni 2022

Vill du se en bra film men har idétorka? Här hittar du veckans populäraste hyrfilmer.

Alla filmer på topplistan finns i HD-kvalitet för bästa möjliga filmupplevelse. Du hittar dem snabbt och enkelt både i Tele2 Play och i din Tv Hub.

I Tele2 Play går du till Butik. Knappa dig därefter fram till Topplistan under Film. Alla filmer kostar 49-59 kr att hyra om inte annat anges.

1. Jag är Zlatan

En sann historia om killen från Rosengård som inte hade något, men som fick allt - med talang, hårt arbete och trots motgångar vågade han tro på sig själv och sin livsdröm.

Hyr Jag är Zlatan i Tele2 Play - 169 kr

2. Uncharted

Den unge och gatusmarte Nathan Drake försöker hitta en gömd skatt tillsammans med sin partner Victor "Sully" Sullivan. Duon ger sig ut på ett actionfyllt äventyr samtidigt som de följer ledtrådar för att hitta Nathans saknade bror.

Hyr Uncharted i Tele2 Play

3. The North Sea

En oljeplattform sjunker plötsligt och oväntat utanför Ormen Langefältet. Det hela förvandlas snart till ett mänskligt drama om liv och död när tusentals oljearbetare plötsligt fastnar på plattformar över Nordsjön.

Hyr The North Sea i Tele2 Play

4. Spencer

Diana är på väg till ännu en julhelg med kungafamiljen, medveten om att hennes äktenskap med prins Charles rasat samman inför öppen ridå. Alla är inställda på en sedvanlig stramt regisserad jul, men Diana vet att allt måste bli annorlunda denna gång.

Hyr Spencer i Tele2 Play

5. Resident Evil: Welcome to Racoon City

Se början på ondskan. Raccoon City, en gång hem till den framgångsrika läkemedelsjätten Umbrella Corporation, är nu en döende stad i Mellanvästern. Företagets uttåg ödelade staden…och lämnade en ondska djupt under marken. När den släpps lös måste en grupp överlevare samarbeta för att avslöja sanningen bakom Umbrella och överleva natten.

Hyr Resident Evil: Welcome to Racoon City i Tele2 Play

6. Spider-Man: No Way Home

För första gången i filmhistorien får vi följa allas vår favorithjälte Spider-Man utan sin mask, och hur han inte längre kan separera sitt normala liv från riskerna med att vara en superhjälte. När han ber Doctor Strange om hjälp blir insatserna ännu farligare, och han tvingas upptäcka vad det verkligen innebär att vara Spider-Man.

Hyr Spider-Man: No Way Home i Tele2 Play

Så här enkelt hyr du film

I Tele2 Play

Besök Tele2 Play och logga in med Mobilt BankID eller med ditt Boxerkonto. Klicka på Butik i menyn, välj filmen du vill se och klickar på Hyr.

När du hyrt filmen finns den sen tillgänglig i 48 timmar och du kan även titta via Tele2 Play-appen, i din mobil, TV och surfplatta. Var du vill i hela EU!

I Boxer TV Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

För mer detaljerade instruktioner, se här.

I digitalboxen/smartboxen

Gå till startsidan, scrolla ner till kategorin ”Premiärer i hyrbutiken”. Välj filmen, klicka på ”Hyr” och OK på fjärrkontrollen. Därefter är det bara att börja titta.