Hyrfilmstoppen

18 april 2024

© 2023 Columbia Pictures Industries, Inc., Kimmel Distribution, LLC and TSG Entertainment II LLC. All Rights Reserved.

Vill du se en riktigt bra film men har idétorka? Här hittar du veckans mest populära hyrfilmer.

Filmtoppen i Tele2 Play

Alla filmer på topplistan finns i HD-kvalitet för bästa möjliga filmupplevelse. Du hittar dem snabbt och enkelt både i Tele2 Play och i din Tv Hub.

I Tele2 Play går du till Butik. Knappa dig därefter fram till Topplistan under Film. Alla filmer kostar 59 kr att hyra om inte annat anges.

1. Anyone But You

Bea och Ben ser ut som det perfekta paret, men efter en fantastisk första dejt är det något som gör deras heta attraktion iskall - tills de en dag bjuds in till ett bröllop i Australien. Så de gör vad två mogna vuxna skulle göra: låtsas vara ett par.

Hyr Anyone But You i Tele2 Play

2. Silent Night

En pappa bevittnar hur hans lille son dör när han hamnar mitt i korselden vid en gänguppgörelse. Han gör det till sin livsuppgift att hämnas de som dödade hans son.

Hyr Silent Night i Tele2 Play

3. Somliga går med trasiga skor

Snart fyrtio år efter sin död är Cornelis Vreeswijk fortfarande en av svensk musiks största ikoner. Den fattige invandrarkillen från Holland blev folkkär när han moderniserade den svenska visan i mitten på 60-talet.

Hyr Somliga går med trasiga skor i Tele2 Play

4. Hammarskjöld

Dag Hammarskjöld tar på sig uppdraget att mäkla fred och enighet i Kongo. Ett omöjligt uppdrag, enligt många. Ett självmordsuppdrag, enligt andra.

Hyr Hammarskjöld i Tele2 Play

5. Dune

Paul Atreides, en briljant och talangfull ung man född med ett storslaget öde, måste resa till den farligaste planeten i universum för att säkra sin familjs och sitt folks framtid.

Hyr Dune i Tele2 Play

6. DogMan

En pojke som växer upp under svåra förhållanden finner sin räddning genom kärleken till sina hundar.

Hyr DogMan i Tele2 Play

Så här enkelt hyr du film

I Tele2 Play

Besök Tele2 Play och logga in med Mobilt BankID eller med ditt Boxerkonto. Klicka på Butik i menyn, välj filmen du vill se och klickar på Hyr.

När du hyrt filmen finns den sen tillgänglig i 48 timmar och du kan även titta via Tele2 Play-appen, i din mobil, TV och surfplatta. Var du vill i hela EU/EES!

I Boxer TV Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

För mer detaljerade instruktioner, se här.

I digitalboxen/smartboxen

Gå till startsidan, scrolla ner till kategorin ”Premiärer i hyrbutiken”. Välj filmen, klicka på ”Hyr” och OK på fjärrkontrollen. Därefter är det bara att börja titta.