Hyrfilmstoppen

18 januari 2022
SF Anytime

Vill du se en bra film men har idétorka? Här hittar du veckans populäraste hyrfilmer.

Alla filmer på topplistan finns i HD-kvalitet för bästa möjliga filmupplevelse. Du hittar dem snabbt och enkelt både i Boxer Play och i din Tv Hub.

I Boxer Play går du till Butik. Knappa dig därefter fram till Topplistan under Film. Alla filmer kostar 49 kr att hyra om inte annat anges.

1. Bond - No Time to Die

Bond har lämnat sin tjänst och njuter av ett lugnt liv på Jamaica. Det blir dock kortvarigt när hans gamla vän Felix Leiter från CIA dyker upp och ber om hjälp. Uppdraget att rädda en kidnappad forskare visar sig bli mer förrädiskt än väntat.

Hyr No Time to Die i Boxer Play

2. The Father

Anthony närmar sig de 80 men i hans ögon finns ingen anledning till oro, han har det bra i sin bekväma våning. Hans dotter Anne ser dock hur han försvinner in i sin egen värld av minnen och föreställningar.

Hyr The Father i Boxer Play

3. Deadlock

Den före detta soldaten Mack har flyttat till en stad med ett vattenkraftverk där nästan alla arbetar. Han lever ett fridfullt liv där tills en grupp legosoldater ledda av Ron stormar kraftverket och tar alla närvarande som gisslan.

Hyr Deadlock i Boxer Play

4. Bröllop, begravning och dop - Filmen

Vi följer familjerna Öhrn och Seger som tar oss genom höst och vinter, på väg mot julfirande och mot en nyårsafton som oundvikligen innebär ett slut på det gamla och en början på något nytt... En film om kärleken och döden och allt däremellan.

Hyr Bröllop, begravning och dop - Filmen i Boxer Play

5. Spider-Man: Far From Home

Vår vänliga superhjälte åker på semester i Europa tillsammans med sina vänner. Men det blir inte mycket semester när Peter motvilligt går med på att hjälpa Nick Fury att lösa mysteriet med ett antal attacker som skapar förödelse över kontinenten.

Hyr Spider-Man: Far From Home i Boxer Play

6. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Redan som mycket ung tränades Shang-Chi av sin hårde far till att bli lönnmördare.Han har sedan dess lämnat sitt förflutna bakom sig och försökt bygga upp ett normalt liv i USA, men blir mot sin vilja åter indragen i faderns grymma värld.

Hyr Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings i Boxer Play

Så här enkelt hyr du film

I Boxer Play

Besök Boxer Play och logga in med Mobilt BankID eller med ditt boxerkonto. Klicka på Butik i menyn, välj filmen du vill se och klickar på Hyr.

När du hyrt filmen finns den sen tillgänglig i 48 timmar och du kan även titta via Boxer Play-appen, i din mobil eller surfplatta. Var du vill i hela EU!

I Boxer TV Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

För mer detaljerade instruktioner, se här.

I digitalboxen/smartboxen

Gå till startsidan, scrolla ner till kategorin ”Premiärer i hyrbutiken”. Välj filmen, klicka på ”Hyr” och OK på fjärrkontrollen. Därefter är det bara att börja titta.