Hyrfilmstoppen

22 september 2022

Vill du se en riktigt bra film men har idétorka? Här hittar du veckans mest populära hyrfilmer.

Alla filmer på topplistan finns i HD-kvalitet för bästa möjliga filmupplevelse. Du hittar dem snabbt och enkelt både i Tele2 Play och i din Tv Hub.

I Tele2 Play går du till Butik. Knappa dig därefter fram till Topplistan under Film. Alla filmer kostar 49-59 kr att hyra om inte annat anges.

1. The Northman

Från den visionäre regissören Robert Eggers kommer The Northman, ett actionfyllt epos som följer en ung vikingaprins strävan att hämnas mordet på sin far.

Hyr The Northman i Tele2 Play

2. Memory

Alex Lewis är en lönnmördare i ett vägskäl. Han bor i El Paso i Texas och försöker acceptera sitt sviktande minne samtidigt som han planerar att gå i pension.

Hyr Memory i Tele2 Play

3. The Lost City

Den briljanta, men tillbakadragna, författaren Loretta Sage har tillbringat sin karriär med att skriva om exotiska platser i sina populära romantiska äventyrsromaner.

Hyr The Lost City i Tele2 Play

4. Jag är Zlatan

En sann historia om killen från Rosengård som inte hade något, men som fick allt - med talang, hårt arbete och trots motgångar vågade han tro på sig själv och sin livsdröm.

Hyr Jag är Zlatan i Tele2 Play

5. Vendetta

När hans dotter mördas brutalt och det verkar osannolikt att rättvisan skipas tar William Duncan lagen i egna händer och ger sig ut på jakt efter vedergällning.

Hyr Vendetta i Tele2 Play

6. Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Gränserna mellan världar försvagas när Multiversum öppnar sig. Dr. Stephen Strange färdas in i det okända med både gamla och nya allierade och måste ta sig till farliga, alternativa verkligheter i Multiversum.

Hyr Doctor Strange in the Multiverse of Madness i Tele2 Play

Så här enkelt hyr du film

I Tele2 Play

Besök Tele2 Play och logga in med Mobilt BankID eller med ditt Boxerkonto. Klicka på Butik i menyn, välj filmen du vill se och klickar på Hyr.

När du hyrt filmen finns den sen tillgänglig i 48 timmar och du kan även titta via Tele2 Play-appen, i din mobil, TV och surfplatta. Var du vill i hela EU!

I Boxer TV Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

För mer detaljerade instruktioner, se här.

I digitalboxen/smartboxen

Gå till startsidan, scrolla ner till kategorin ”Premiärer i hyrbutiken”. Välj filmen, klicka på ”Hyr” och OK på fjärrkontrollen. Därefter är det bara att börja titta.