Fira alla mammor med filmer

25 maj 2018
SF Anytime

Fira all världens mammor söndagen den 27 maj! Om du vill bjuda in din egen eller någon annans mamma till en riktig filmkväll, så har vi några bra filmtips.

Det finns en massa filmer som handlar om mammor och vi vill tipsa om några stycken av dem. Med Boxer Play kan du dessutom ta med dig filmen hem till mamma och se den tillsammans med henne där hon är. Det funkar var hon än befinner sig, så länge ni håller er inom EU.

A Bad Moms Christmas

I komedin "A Bad Moms Christmas" fortsätter galenskaperna från den första filmen. Nu gör de tre undervärderade och överbelastade mammorna Amy, Kiki och Carla (Mila Kunis, Kristen Bell och Kathryn Hahn) uppror mot julens utmaningar och förväntningar i hopp om att skapa den perfekta ledigheten för sina familjer. Dessutom kommer deras egna mammor på besök. Om du inte har sett föregångaren "Bad Moms" kan du passa på att hyra den för bara 9 kronor 25-27 maj.

Mera mammor

Den romantiska komedin "Mother's Day" handlar om just Mors dag och olika mer eller mindre ansträngda mor-dotter-relationer där måttet är på väg att rågas just denna dag.

I komedin "Snatched" övertalar nydumpade Emily (Amy Schumer) sin ultra-försiktiga mamma (Goldie Hawn) att följa med på en exotisk semester och den oeniga duon inser snart att de måste samarbeta för att över huvudtaget överleva det galna djungeläventyret.

"Alla tiders kvinnor" är en amerikansk indiefilm som berättar historien om hur tonåringen Jamie uppfostras av sin mamma och två andra kvinnor i 70-talets Kalifornien.

Så hyr du film hos Boxer

Det är enkelt att hyra film - både via din Smartbox och med Boxer Play. Från det att du hyrt filmen finns den tillgänglig i 48 timmar.

I din digitalbox

Gå till startsidan i din digitalbox/smartbox och scrolla ner till kategorin ”Mors dag”. Välj den film du vill se, klicka på ”Hyr” och OK på din fjärrkontroll. Därefter är det bara att börja titta.

I Boxer Play

Gå till Butik och sen till Mors dag, sen väljer du den film du vill se.