Fira påsk med en film

17 april 2019

Här kommer ett påskägg fullproppat med filmer för hela familjen! Under hela påsken och ända fram till 24 april kan du hyra populära filmer till låga priser.

När godiset är inhämtat och samlat i en enda stor hög på soffbordet, gäller det att välja rätt film för att göra påskhelgen rättvisa. I temat "Favoritfilmer 19 kr" kan du hyra massvis av filmer för både vuxna och barn i alla åldrar.

Här får du några av våra bästa tips.

Pelle Kanin

Pelle Kanin lever ett bekymmersfritt liv med alla sina kompisar. Tills den elaka grannen flyttar in. Pelle måste komma på en klockren plan för att få bort grannen - och ta tillbaka trädgården.

LasseMajas Detektivbyrå Det första mysteriet

LasseMajas detektivbyrå - det första mysteriet

Systrarna Hammarabis bok blir stulen från Vallebyskolan. Boken bär på en mystisk hemlighet, och plötsligt är alla på skolan misstänkta: den skumma vaktmästaren, gympaläraren med den tajta overallen, den konstiga bibliotekarien, ja till och med rektor Brynolfsson själv! Men vem är egentligen den riktiga tjuven? Och kommer LasseMajas detektivbyrå lyckas lösa sitt allra första mysterium?

Bad times el Royale hero

Bad times at the El Royale

Sju främlingar, som alla bär på var sin mörk hemlighet, träffas på det nedgångna hotellet El Royale i Lake Tahoe. Under en ödesdiger natt kommer alla få sin chans till försoning – innan helvetet brakar loss...

Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen Kingdom

Det har gått tre år sedan nöjesparken Jurassic World förstördes på Isla Nublar. När öns slumrande vulkan väcks till liv tar Owen och Claire på sig att rädda de kvarvarande dinosaurierna från utrotning. Men när de kommer till ön möts de av flödande lava och deras expedition avslöjar en konspiration som kan utsätta jorden för det mest riskfyllda människan skådat sedan urminnes tider.

Så hyr du filmerna

  • I Boxer Play: Under Butik -> "Påskfilmer för 19 kr"
  • I din Tv-hub: Under Hem -> "Påskfilmer för 19 kr"
  • I din Smartbox: Under Butik-> "Påskfilmer för 19 kr"