Frivisning av nyhetskanaler upphör

15 mars 2021

Från och med den 16 mars 2021 upphör frivisningen av globala nyhetskanaler. Vissa kanaler kan fortfarande ingå i ditt paket eller finns att välja som tillvalskanaler.

Det är nyhetskanalerna Al Jazeeea, BBC World News, CNN och Expressen TV som från den 16 mars 2021 inte längre går att se kostnadsfritt om de inte redan ingår i ditt nuvarande kanalpaket. Se nedan vilka TV-paket som innehåller vad och hur du gör om du vill ha fortsatt tillgång till nyhetskanalerna.

Al Jazeera

Nyheter, dokumentärer och aktuella program blandas med modig journalistik och berättelser från människor över hela världen som ger dig ett verkligt globalt perspektiv på nyhetsrapporteringen.

Kanalplats: 28

TV Flex8, TV Flex16, TV Mix och TV Max: Al Jazeera finns som valbar flexkanal i paketet. Du väljer och byter dina kanaler på Mina Sidor.

BBC World News

Direktsända internationella nyheter med europeisk tyngdpunkt varvat med reportage och dokumentärer från anrika BBC.

Kanalplats: 27

TV Flex8, TV Flex16 och TV Max: BBC World News finns som valbar flexkanal i paketet. Du väljer och byter dina kanaler på Mina Sidor.

Du som har TV Mix kan logga in och enkelt uppgradera till TV Max för att få tillgång till BBC World News.

CNN

CNN är den högst rankade nyhetskanalen i Norden och resten av Europa, Mellanöstern och Afrika, den asiatiska regionen och Latinamerika. Kanalen når fler än 385 miljoner hushåll världen över.

Kanalplats: 26

TV Flex8, TV Flex16, TV Mix och TV Max: CNN finns som valbar flexkanal i paketet. Du väljer och byter dina kanaler på Mina Sidor.

Expressen TV

Nyhetskanal som sänder dygnet runt på IPTV via fiber och i Boxer Play. Studiosändningar med programledare från klockan 06.00 till klockan 24.00.

Kanalplats: 43 (fiber)

TV Flex8, TV Flex16, TV Mix och TV Max: Expressen TV finns som valbar flexkanal i paketet. Du väljer och byter dina kanaler på Mina Sidor.