Frivisning hela oktober

6 oktober 2020

Se barnens favoriter Kung Fu Panda, SvampBob Fyrkant, Paw Patrol och Henry Danger samt mycket mer under frivisningen av Nicktoons, Nick Jr och Nickelodeon.

Nicktoons

Kung Fu Panda

En kampsportande panda som alltid är hungrig skyddar från de onda som hotar dalen. Tillsammans med De Fruktade Fem ger han sig ständigt ut på nya äventyr.

Svamp bob fyrkant 1280x720 (2)

SvampBob Fyrkant

I undervattensbyn Bikini Botten bor en fyrkantig, gul tvättsvamp som heter SvampBob Fyrkant. Han älskar sitt jobb där han är en mästare på att steka krubburgare men på något konstigt sätt får SvampBob ofta problem när han minst anar det.

Se Nicktoons i Boxer Play

Nick Jr.

Top wing 1280X720

Top Wing

Swift, Penny, Rod och Brody får pröva sina vingar på Top Wing-akademin där de får lära sig att bli det bästa räddningsteamet någonsin på Virvelön.

Paw patrol 1280x720 logga

Paw Patrol

Paw Patrol är en serie för de lite yngre tittarna om sex modiga valpar. Tillsammans bildar de Paw Patrol som leds av den tioårige pojken Ryder.

Se Nick Jr i Boxer Play

Nickelodeon

Henry danger 1280x720

Henry Danger

13-åriga Henry Hart har fått ett extrajobb som superhjälten Captain Mans medhjälpare. Under täckmanteln Kid Danger försöker Henry bekämpa brott i staden Swellview, utan att avslöja sin identitet.

Kändisvikarien 1280x720 logga

Kändisvikarien

Kändisar förvandlas av ett specialeffektsteam och går under täckmantel som vikarie för att överraska skolklasser. Ett dolda kameran-program.

Se Nickelodeon i Boxer Play

Här hittar du kanalerna

Nickelodeon, Nick JR och Nicktoons frivisas under hela oktober. Alla kanaler som frivisas kan du se på Boxer Play och i Boxer TV Hub.

Kanalplatser:

Nick JR: 35 (Antenn)
Nick JR HD: 88 (IPTV via fiber)
Nickelodeon: 34 (Antenn)
Nickelodeon HD: 87 (IPTV via fiber)
Nicktoons: 33 (IPTV via fiber)