Vi frivisar barnprogram

25 oktober 2019
Boomerang

Nu frivisar vi barnprogram från Cartoon Network och Boomerang ända fram till 30 november. Titta direkt på din tv eller se när du vill i kanalernas playbibliotek i Boxer Play.

Lagom till höstlovet kan du och hela familjen följa Scooby-gänget, Lego Ninjago eller någon av de andra färgstarka karaktärerna från Cartoon Network och Boomerang. Mellan 25 oktober och ända fram till sista november frivisar vi barnkanalerna.

Här kommer lite tips:

Cartoon Network

Ninjago

Artikel CN Ninjago key 1280x720

I den senaste säsongen av Ninjago möte vi ninjamästaren Sensai Wu och hans fyra lärlingar Jay, Kai, Zane och Cole, som alla tränas till att bli mäktiga ninjor enligt Spinjitzuläran. Vi får också följa den mörka sidan av att få superkrafter utan träning, vilket innebär att de fyra ninjorna återigen behöver kämpa för att skydda landet Ninjago.

Ninjago säsong 11 har premiär på Cartoon Network den 23 november.

Craig - bäckens kung

Artikel CN Craig key 1280x720

Här får vi följa med Craig och hans bästa vänner Kelsey och JP på deras otaliga äventyr i den otämjda vildmarken vid bäcken i deras förortsområde. Bäckområdet beskrivs som en utopi där unga regerar över trädkojor och cykelramper och tillsammans skapar ett stort barnsamhälle.

Se Craig – bäckens kung i Boxer Play

Victor och Valentino

Artikel CN Victor-Valentino key 1280x720

Halvbröderna Victor och Valentino kommer inte alltid lika bra överens – men de kan iallafall bli eniga om en sak, att det är något mystiskt som händer i den lilla staden Monte Macabre. Med massa bus och skrock från gamla uråldriga andar och monster kommer denna sommaren inte bara bli superkul – men helt magisk!

Se Victor och Valentino i Boxer Play

Boomerang

Mighty Mike

Artikel Boomerang Mighty-Mike key 1280x720

I Mighty Mike får alla djurvänner följa Mike – mopsen som varje morgon gör allt för att imponera på grannens vackra hund Iris. Det går tyvärr inte alltid som han har tänkt sig när en trio sköldpaddor, en kattunge eller två besvärliga tvättbjörnar dyker upp i precis fel ögonblick.

Se Mighty Mike i Boxer Play

Mästerkattens äventyr

Artikel Boomerang Mästerkattens-äventyr key 1280x720

Mästerkatten har råkat bryta den förtrollning som tidigare gjorde den mystiska staden San Lorenzo osynlig för omvärlden. Nu måste han återställa förtrollningen och samtidigt försvara staden från inkräktare.

Scooby-Doo och vem tror du?

Artikel CN Scooby-Doo vem-tror-du key 1280x720

Scooby-gänget Fred, Daphne, Velma, Shaggy och Scooby-Doo samarbetar med kändisgäster som Batman, Wonder Woman, Sia med flera för att lösa mysterier. Allt kan hända när gänget löser de kusliga och spännande mysterierna.

Se Scooby-Doo och vem tror du? i Boxer Play

Här finns kanalerna

Mellan 25 oktober - 30 november är samtliga program från Cartoon Network och Boomerang tillgängliga för dig som ser på tv via IPTV. Du hittar dem i TV Hub eller på följande kanalplatser:

  • Cartoon Network: 37
  • Boomerang: 36

Dessutom kan du som annars tittar via antenn se kanalerna i Boxer Play, både i appen och via webben.