Kolla in frivisningen på Boomerang

30 april 2019
Boomerang

Du missar väl inte frivisningen av Boomerang? Under hela maj kan du och familjen låta er roas av en massa roliga animerade serier på kanalplats 36.

Boomerang visar ett stort utbud för både stora och små barn. Playkanalen finns alltid tillgänglig i Boxer Play och även i vår TV Hub och smartbox/digitalbox. TV-kanalen hittar du på kanalplats 36. Här nedan ser du några smakprov på det som vi själva gillar. Ha så kul!

Wacky Races

Wacky Races är en helt ny serie baserad på den klassiska Hanna-Barbera-serien, som innebär återkomsten för allas favoritracerförare och deras galna bilar när de tävlar om titeln "Världens galnaste förare".
Se Wacky Races i Boxer Play

masha-artikel

Masha och björnen

Masha och björnen har sitt ursprung i en rysk gammal folksaga och är nu en populär animerad serie med korta avsnitt. Den lilla flickan Mashas bästa vän är en pensionerad cirkusbjörn och tillsammans hittar de på en massa spännande och kul äventyr. Roligt för de minsta!
Se Masha och Björnen i Boxer Play

tom-jerry-artikel

Tom & Jerry

Katten Tom och musen Jerry är i farten igen, och som vanligt kan vi räkna med nya listigheter och tricks. Tom & Jerry är i dag en riktig klassiker, och frågan vi alla ställer oss är såklart: kommer Tom någonsin få tag i Jerry?
Se Tom & Jerry i Boxer Play

scooby-doo-artikel

Va' Cool Scooby Doo

Visste du att Scooby Doo har sänts ända sedan 1960-talet, och än i dag är omåttligt populärt? I den nya versionen av serien tillbringar den stora men inte särskilt modiga hunden och mysteriegänget sommaren med att resa världen runt, lösa mysterier och bekämpa monster.
Se Va' Cool Scooby Doo i Boxer Play