Vi frivisar Expressen TV

20 augusti 2018
Logo Expressen TV

Foto: Anna-Karin Nilsson

När valet närmar sig kommer politikbevakningen att dominera det svenska nyhetsflödet i Expressen TV. Då passar vi på att frivisa kanalen på kanalplats 43 och i Boxer Play.

Expressen TV sänder live från allt som har med valet att göra. Det blir nyhetssändningar, program och sammanfattningar dygnet runt för att du ska få den bästa bilden av det politiska läget just nu.

Politikmagasinet Bara Politik sänds varje onsdag och sista veckan innan valet även varje kväll. Dagen före valet sänds Bara Politik special - en maratonsändning med ett tjugotal gäster.

Du som är kund hos Boxer kan se Expressen TV från nu och ända fram till den 17 september på kanalplats 43 eller i Boxer Play. Då hinner du även se efterspelet med analyser och kommentarer när valresultatet är klart.

Under samma tid frivisar vi dessutom ekonomi-tv-kanalen Di TV (kanalplats 45 eller i Boxer Play), som sänds av Dagens Industri. Där ser du analyser och heta aktietips, samt politikreportage och partiledardebatter nu inför valet. I Di TV kommer fokus ligga på de ekonomiska frågorna, både de som rör landets finanser och den egna plånboken.