Frivisning av globala nyhetskanaler

23 mars 2020

Med anledning av pågående rapportering kring utvecklingen av Coronaviruset (covid-19) frivisar vi internationella och svenska nyhetskanaler för alla kunder med digital-TV.

För att alla ska kunna ta del av de senaste internationella och svenska nyheterna kring utvecklingen av pandemin runt om i världen frivisar vi nu kanalerna Al Jazeeea, BBC World News, CNN och Expressen TV. Alla kunder med digital-tv kan se kanalerna, oavsett kanalpaket. Om du inte får in kanalerna kan du prova att göra en kanalsökning.

Frivisningen gäller tills vidare.

Al Jazeera

Al Jazeera är en internationell nyhetskanal som återberättar djuplodande reportage. Med sin orädda och prisvinnande journalistik levererar kanalen nyheter från både utvecklade och underrapporterade regioner från hela världen. Al Jazeera har huvudkontor i Mellanöstern och har fler än 70 korrespondenter placerade från norr till söder, öst till väst. Förvänta dig nyheter med ett färskt perspektiv på global journalistik.

Kanalplats: 28

BBC World News

BBC World News ger dig världens mest pålitliga nyheter. Direktbevakning av de största nyhetshändelserna, intervjuer med de viktigaste beslutsfattarna, fortlöpande bevakning av nyhetsdygnet, affärsnyheter och debatter om de hetaste ämnena.

Kanalplats: 27

CNN

CNN International är nyhetskanalen som förbereder dig inför morgondagen och din vardag genom internationella nyheter, analyser och inspirerande inblickar, allt utifrån ett globalt perspektiv, närhelst och varhelst det behövs. Följ världsomvakande program som Quest Means Business, Connect the World och Amanpour.

Kanalplats: 26

Expressen TV

Nyheter, politik, sport och nöje. TV-kanalen Expressen TV sänder live mellan klockan 06.00 och 24.00.

Kanalplats: 43

Du kan även se nyhetskanalerna i Boxer Play.