Frivisning av tecknade favoriter!

3 november 2020
Boomerang

Scooby Doo

Nu frivisar vi barnens favoriter från Cartoon Network och Boomerang ända fram till den 10 januari. Titta direkt på din tv eller streama när du vill från playkanalerna i Boxer Play.

Under hela november finns det mer att skratta åt när kanalerna Boomerang och Cartoon Network frivisas. Det väntar massvis med nya avsnitt från gamla goda vänner men också premiär för en helt ny bekantskap! Här är några av titlarna du inte får missa:

Scooby Doo

Förbered dig på spöken, skratt och mycket mat med Scooby-Doo och gänget! Häng med Scooby, Shaggy, Daphne, Velma och Fred när de ger sig ut på äventyr i Mysteriebilen - inga fall är för små för att lösa! Scooby må vara en mycket stor hund, men han är en ännu större fegis. Kan han och Shaggy hålla modet uppe länge nog för att hjälpa gänget att fånga skurken?

Tom&Jerry 1280x720

Tom och Jerry

De tecknade favoriterna Tom och Jerry är tillbaka med nya tokiga upptåg och fler fartfyllda jakter. Varje avsnitt blir en ny katt och råtta-lek mellan de eviga rivalerna där kampen kan utspela sig i allt från medeltida slott till vetenskapliga laboratorium. Samla hela familjen och skratta gott åt alla roliga äventyr. Se Tom och Jerry varje dag kl 16.00 på Boomerang.

Master-Moley 1280x720

Master Moley

I Master Moley får vi följa med in i mullvadarnas hemliga värld och Master Moleys äventyr. Han ska nämligen för första gången upp i världen ovanför för att söka hjälp hos drottningen. Master Moley har premiär 28 november kl 9.00 på Boomerang

Fungies 1280x720

Fungies

Fungies är ett litet svampfolk, som trots sin storlek ger sig ut på stora äventyr. Här finns karaktärer som Seth, en 10-årig blivande Fungie-vetenskapsman, hans konstnärliga storebror Pascal, tvillingarna och mamman, doktor Nancy. Välkommen till Fungiestan och äventyr när de utforska den vilda världen omkring dem! Du kan se den nya serien Fungies varje dag kl 18.30 på Cartoon Network.

TTG! 1280x720

Teen Titans Go!

Följ med på helt nya och roliga äventyr med Teen Titans Go! Robin, Cyborg, Starfire, Raven och Beast Boy är superhjältar som räddar dagen, men vad händer när de inte bekämpar brottslighet? Följ med Teen Titans och se vilken typ av kaos deras förhållande orsakar härnäst.

Lego Ninjago med logga 1280x720

LEGO Ninjago

Det är dags för Ninjas att testa alla sina Spinjitzu-färdigheter i en helt ny miljö. Hur kommer det gå att bekämpa de till synes ostoppbara röda visirerna och besegra Unagami i spelet Prime Empire? Gör dig redo för nya episka utmaningar och gravitationskrävande ninjahopp. De nya avsnitten av LEGO Ninjago sänds på Cartoon Network kl 16.30 från och med 16 november.

BaraBjörnar med logga 1280x720

Bara björnar: filmen

När Grizz, Panda och Isbjörn uppmärksammas av Avdelningen för vilddjurskontroll, vänds deras värld upp och ner. Följ med björnarna när de ger sig ut på sitt största äventyr någonsin. Filmen har premiär 7 november kl 10.00 på Cartoon Network.

Så ser du kanalerna under frivisningen

Fram till den 10 januari är samtliga program från Boomerang (kanalplats 36) och Cartoon Network (kanalplats: 37) tillgängliga för dig som ser på tv via IPTV. Dessutom kan du som vanligtvis tittar på tv via antenn se kanalerna i Boxer Play, både i appen och via webben.