Frivisning av Viasat Film

4 oktober 2019

Unga Astrid

©2019 Nordisk Film

Mellan 7-13 oktober frivisar vi Viasats alla filmkanaler! Dessutom är det frivisning på playbiblioteket Viasat Film, där du ser filmerna när du själv vill. Här presenterar vi lite filmtips!

Unga Astrid

När Astrid Lindgren var väldigt ung hände något som påverkade henne fundamentalt. Det var en händelse som gjorde henne till en av de mest nyskapande kvinnorna i vår tid och den sagoberättare en hel värld kom att älska. Följ hennes resa som trots tidens förväntningar bestämmer sig för att bryta mot samhällets normer och följa sitt hjärta.

Se Unga Astrid direkt i Boxer Play här.

Jumanji: Welcome to the Jungle

Jumanji Jungle Viaplay-Film 1280x718

Fyra tonåringar upptäcker ett tv-spel de tidigare aldrig hört talas om och blir snabbt fängslade av spelets djungelmiljöer. De förvandlas till varsin spelavatar men inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna - det är att överleva.

Se Jumanji: Welcome to the Jungle direkt i Boxer Play här.

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Artikel Spider-Man Into the Spider-verse Viaplay-Film 1280x720

Miles Morales är en klipsk 13-åring från Brooklyn. Han gillar att hänga med sina vänner och vara som barn i den åldern är mest. Men vad hans vänner inte vet är att Miles också lär sig att omfamna ett helt nytt och oväntat liv som den helt nye Spider-Man! Med hjälp av några överraskande nya vänner lär Miles sig att hitta hjälten inom sig.

Se Spider-Man: Into the Spider-Verse direkt i Boxer Play här.

Röjar-Ralf kraschar internet

Artikel Röjar-Ralf Viaplay-Film 1280x718

Bråkstaken Ralf och hans kompis Vanilja von Sockertopp, båda två från videospelsvärlden, sätter allt på spel när de ger sig ut på world-wide-webben för att leta reservdelar till Vaniljas videospel, Sockerkick.

Se Röjar-Ralf kraschar internet direkt i Boxer Play här.

Här finns kanalerna

Mellan 7-13 oktober är samtliga Viasat Film-kanaler tillgängliga för dig som ser på tv via IPTV. Du hittar dem i TV Hub eller på följande kanalplatser:

Viasat Series HD (86)
Viasat Film Family (87)
Viasat Film Premiere HD (kanalplats 97)
Viasat Film Action HD (141)
Viasat Film Hits HD (140)

Dessutom kan du som annars tittar via antenn se kanalerna i Boxer Play, både i appen och via webben.