Premiär för Game of Thrones den 15 april

15 april 2019

Missa inte premiären av den åttonde och sista säsongen av populära TV-serien Game of Thrones på C More den 15 april.

I två år har vi väntat på den avslutande säsongen på HBO:s filmatisering av George R.R. Martins storslagna berättelse om makt, lust, heder och förräderi. Den 15 april är väntan äntligen över när Game of Thrones är tillbaka!

Hemlighetsmakeriet kring den sista säsongen är stort och med tanke på alla historiska intriger, spektakulära händelseförlopp samt skaparens osentimentala förhållningssätt till nyckelkaraktärer det svårt att spekulera om hur allt slutar. Det enda vi kan vara säkra på är att det kommer bli episkt.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=VmBJo9hzX70

Så ser du Game of Thrones

För att följa sista säsongen Game of Thrones behöver du ha vårt TV-paket TV Max eller tillvalstjänsterna C More Standard eller C More Premium.

Första avsnittet har premiär på C More Series samtidigt som det visas i USA, kl 03.00 på natten till måndag 15 april. Kort därefter kan du streama avsnittet via Boxer Play och från playkanaler i Boxer TV Hub och Digitalboxen. För den morgontrötte - som vill titta linjärt - sänds avsnittet kl 21.00 på måndagkvällen, även då på C More Series.

Den sista säsongen består av sex delar med ett nytt avsnitt per vecka. Det här är datumen du ska hålla koll på:

  • 15 april: Avsnitt 1
  • 22 april: Avsnitt 2
  • 29 april: Avsnitt 3
  • 6 maj: Avsnitt 4
  • 13 maj: Avsnitt 5
  • 20 maj: Avsnitt 6