Godare sänds nu i marknätet

4 maj 2021

Markiz Inspirerar

Se säsong 2 på Godare

Matkanalen Godare har lanserats som digital TV-kanal i marknätet. Det betyder att kanalen numera är tillgänglig för alla med TV-abonnemang från Boxer.

Godare för TV via antenn

För ett år sedan lanserades Sveriges enda matkanal Godare för dig som tittar på TV via fiber och Boxer Play. Nu har vi glada nyheter till alla er som älskar att laga mat, älskar att prata om mat eller bara vill drömma sig bort till andra matkulturer. Från och med 28 april sänds Godare även som digital TV-kanal i marknätet. Det innebär att kanalen är tillgänglig för alla med TV-abonnemang från Boxer, oavsett om du tittar via marknätet eller fiber.

I samband med lanseringen i marknätet vill vi passa på att tipsa om några favoritkockar och matkreatörer samt nyheter.

Markiz Inspirerar

Markiz-2-s02-Godare 1280x720
Markiz Tainton skapar recept som får det att vattnas i munnen. Hon bjuder med dig på en smakrik resa där olika matkulturer möts på tallriken. I fem avsnitt lagar hon bland annat one pot rice med lax och torsk, flankstek med ugnsbakad blomlål samt vegetarisk vindaloo med grillat lammspett.

Se Markiz Inspirerar på boxer Play

Grill O’ Clock med Per Ehrlund

Per-weber-logo-1280x720
Matinnovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst.

Se Grill O' Clock med Per Ehrlund på Boxer Play

Veganskt på grillen

Veganskt-på-grillen---Godare-logo 1280x720
Gustav Johansson är tillbaka med en rykande färsk säsong på Godare. Under 5 nya avsnitt kommer vi inspireras av Gustav när han fortsätter att guida oss genom den veganska matkulturen.

Se Veganskt på grillen på Boxer Play

Water Heart Food - Nyhet!

Water-Heart-Food---Godare-logo 1280x720
Palisa Andersons barnsdomsminnen kring Thailändsk mat väcks till liv när hon besöker spännande profiler från Australiens kulinariska värld. Trots olika bakgrunder är mathistorierna slående lika - mer än hon först anade.

Se Water Heart Food på Boxer Play

Så här ser du Godare

Godare ingår i alla våra TV-abonnemang. Har du TV Flex8 eller TV Felx16 är Godare en av kanalerna som alltid ingår.

Du hittar kanalen på kanalplats 18. Om du inte hittar kanalen kan du behöva göra en ny kanalsökning. Godare sänder dygnet runt om du tittar via fiber eller Boxer Play samt mellan 18.00-06.00 om du tittar på marksänd TV via antenn.