Premiär för Gräns - Bästa film 2018

12 februari 2019

Nu kan du hyra Guldbaggegalans stora vinnare: Gräns! Den sexfaldigt belönade filmen är baserad på John Ajvide Lindqvists novell och liknar ingenting annat du sett.

Gräns handlar om tullpolisen Tina som tycks ha ett sjätte sinne när det gäller att peka ut smugglare. Det är nästan som om hon kan lukta sig till när någon döljer något. Men när den mystiska Vore kliver av färjan så tvivlar hon för första gången på sin instinkt. Hon anar att han döljer något, men kan inte sätta fingret på vad.

I rollerna ser vi Eva Melander (Bästa kvinnliga huvudroll), Eero Milonoff (Bästa manliga biroll), Jörgen Thorsson och Sten Ljunggren. Ali Abbasi har regisserat efter manus av John Ajvide Lindqvist, Ali Abbasi och Isabella Eklöf.

Förutom prisregnet under Guldbaggegalan, har Gräns även hyllats av den internationella kritikerkåren och belönades med Un Certain Regard Award på Cannes-festivalen i maj.

Så hyr du Gräns

TriArt och kvalitetsfilmer

Filmen distribueras av Triart Film, som erbjuder ett brett kvalitetsurval av filmer som förra årets hyllade "The Square". Den och andra titlar från TriArt finns nu tillgängliga i Filmbutiken under kategorin ”Kvalitetsfilmer” och kompletterar det stora utbudet med tusentals filmer för alla smaker.

Så ser du andra TriArt-filmer

  • I din Tv-hub: Under hem -> Kvalitetsfilmer
  • I Com Hem Play: Under Butik -> Kvalitetsfilmer
  • I din TiVo-box: Under Play & Film -> Kvalitetsfilmer