The HISTORY Channel laddar upp med fotboll

29 maj 2018

Snart är det dags för högtidsstunder för alla fotbollsfans: fotbolls-vm startar 14 juni. Ladda upp tillsammans med The HISTORY Channel!

Medan du väntar kan du se ett gäng av The HISTORY Channel egna dokumentärer, samt även ett antal unika filmer från FIFA. Det här är allt som ingår i uppladdningen:

Football's Greatest Moments

Vi går på djupet med några av de största ögonblicken i fotbollshistorien från 1970 till 2014 och några av sportens största hjältar. Fotboll handlar om passion och har genom åren samlat nationer runt den gröna planen. I fem spännande dokumentärer går vi på jakt i arkiven efter de största segrarna, de bittraste besvikelserna och de mest oförglömliga ögonblicken!

Football's Greatest Moments startar 28 maj och sänds vardagar 21.00

FIFA World Cup™ Film

Dessa exklusiva dokumentärer ger en unik historisk återblick av de största ögonblicken från världsmästerskapen under perioden 1970-1986. Vi återupplever höjdpunkterna i denna prisbelönta 1986 FIFA World Cup™ dokumentär med Michael Caine som guide.

FIFA World Cup™ Film sänds kvällar 22.00 med start 28 maj

Everything But The Game

Fotboll är mycket mer än det som händer på planen. Därför sätter The HISTORY Channel i denna dokumentär fokus på historien bakom allt från bollarna och arenan till domarna och de dedikerade superfansen. Denna exklusiva dokumentär handlar om allt det som händer utanför planen.

Everything But The Game sänds lördag 2 juni 21.30.

Top 20 FIFA World Cup™ Moments

Detta är den ultimata fotbollsnedräkningen! I omvänd ordning bevakar dokumentären Top 20 FIFA World Cup™ Moments de största ögonblicken från hela VM:s historia. Det spänner över alla 17 turneringar de senaste 72 åren, då världsmästerskapen ägt rum.

Top 20 FIFA World Cup™ Moments sänds söndag 3 juni 21.00

Greatest Players: Head to Head

Vem är historiens största fotbollsspelare? Pelé, Maradona, Cruyff, Beckenbauer eller Charlton? Eller kanske Ronaldo, Messi, Zidane, Baggio eller Van Basten? I dessa fem dokumentärer ställer The HISTORY Channel två spelare mot varandra för att en gång för alla ta reda på vem som är tidernas största fotbollsikon.

Greatest Players: Head to Head sänds 4-8 juni 21.00

Football Godfathers

Fem tongivande klubbledare porträtteras i denna nya dokumentärserie på The HISTORY Channel. Sven Göran Eriksson, Louis Van Gaal, Claudio Ranieri, Roy Hodgson och Gerard Houllier är de fotbollstränare som arbetat längst, rest mest och varit mest framgångsrika i modern tid!

Football Godfathers sänds 4-8 juni 21.00

Så ser du The HISTORY Channel

The HISTORY Channel ingår i TV Mix och TV Max och kan även väljas till i paketen Flex 8 och Flex 16.

Se The HISTORY Channel i Boxer Play

Boxer Play ingår alltid kostnadsfritt för dig som har ett Boxer-abonnemang och ger dig tillgång till flera av kanalerna i ditt TV-paket via din smartphone eller surfplatta, via Boxer Play-appen eller i din dator. Se live-TV, film och serier var du vill i hela EU.