Höstlov på Tele2 Play+

22 oktober 2020

Tele2 Play+ har laddat upp med massvis av familjeunderhållning inför höstlovet, bland annat är det premiär för filmen Ben 10 vs The Universe samt nya avsnitt av populära serien Apple & Onion.

Ben 10 vs. The Universe

I denna actionfyllda film får Ben ett besök från sitt förflutna som kommer för att förgöra hela planeten. Ben bestämmer sig då för att åka till rymden för att ta fighten där medan Gwen och farfar Max ser till att skydda jorden, men när Ben misslyckas i rymden behöver han skynda sig tillbaka till jorden för att försvara den en gång för alla. Ben 10 vs. The Univers har premiär på Tele2 Play+ den 17 oktober.

Apple & Onion

Följ med vännerna Apple & Onion på deras äventyr i storstaden där dom försöker göra sitt allra bästa för att passa in. Det blir roligt för stora som små! De nya avsnitten av den tecknade serien har premiär 17 oktober på Tele2 Play+.

Filmer för hela familjen

Tele2 Play+ finns massvis av filmer som hela familjen kan titta på under höstlovet. Passa på att skratta ikapp framför samtliga Dumma mej-filmerna eller varför inte få hela familjen att sjunga med till filmen Sing! Vi har även populära svenska klassiker som Pettsson & Findus och Lilla Jönssonligan att samla familjen framför.