Jurassic World: Fallen Kingdom

22 oktober 2018
SF Anytime

© 2018 Universal Studios and Amblin Entertainment, Inc. All Rights Reserved

Upplev biosuccén Jurassic Park: Fallen Kingdom eller återse föregångarna i Jurassic Park-serien när skräcködlorna intar Boxer Play!

Det har gått tre år sedan nöjesparken Jurassic World förstördes på ön Isla Nublar. När öns slumrande vulkan väcks till liv tar Owen (Chris Pratt) och Claire (Bryce Dallas Howard) på sig att rädda de återstående dinosaurierna från utrotning. Owen letar efter sin ledarraptor Blue som fortfartande saknas i djungeln och Claire tar uppdraget att hitta djuren efter att ha fyllts av respekt för dem. När de kommer till ön möts de av flödande lava och deras expedition avslöjar en konspiration som kan utsätta jorden för det mest riskfyllda människan skådat sedan urminnes tider.

Det episka actionäventyret Jurassic World: Fallen Kingdom, är den andra filmen i det välkända succe-franschiset Jurassic World och den femte delen av Jurassic Park-serien. Förutom Chris Pratt och Bryce Dallas Howard återser vi Jeff Goldblum i rollen som Dr. Ian Malcolm. Filmens regissör är J.A. Bayona (Barnhemmet).

Hyr Jurassic World: Fallen Kingdom i Boxer Play.

Du som inte får nog av skräcködlor och svindlande äventyr, fortsätt att läsa!

Jurassic World (2015)

Tjugotvå år efter händelserna på Jurassic Park finns det nu åter en fungerande nöjespark. Men sviktande besöksantal driver forskarna att driva forskningen med genetik längre och en ny attraktion introduceras. Jurassic World är första delen i det nya franschiset Jurassic World.

Hyr Jurassic World i Boxer Play.

Fler Jurassic Park-filmer:

Jurassic Park (1993)

Ett företag har lyckats framställa utdöda dinosaurier ur ett uråldrigt DNA på en ö som heter Isla Nublar. En park vid namn Jurassic Park ska öppnas på ön, men först bjuder ägaren dit tre dinosaurieexperter. De får åka på en rundtur i parken, men på vägen tillbaka bryts strömmen till elstängslen och de attackeras av en tyrannosaurus rex. En ursinnig kamp på liv och död inleds. Regisserad av Steven Spielberg blev ”Jurassic Park” en av de mest sedda biofilmen genom tiderna.

Hyr The Lost World - Jurassic Park i Boxer Play.

The Lost World - Jurassic Park (1997)

Fyra år efter katastrofen reser två forskningsgrupper till ön där dinosaurierna blev uppfödda innan de skeppades till Jurassic Park. Sedan katastrofen har djuren lämnats ensamma utan inblandning av människor. De två expeditionerna blir strandsatta och måste slå sig samman för att komma hem igen. Men snart inser de att den förlorade världen hyser hungriga jägare och det blir en större utmaning än de anat.

Hyr The Lost World - Jurassic Park i Boxer Play.

Jurassic Park III (2001)

Äventyret tar fart på allvar när den berömde paleontologen dr Alan Grant går med på att följa med en rik äventyrare och dennes hustru på en flygtur runt Isla Sorna, InGens tidigare avelspark för förhistoriska djur. Men efter en våldsam kraschlandning upptäcker dr Grant att hans värdar inte är vad de har gett sig ut för att vara, och att öns ursprungliga invånare är smartare, snabbare och mer vildsinta än han någonsin kunnat tro...

Hyr Jurassic Park III i Boxer Play.

Så här enkelt hyr du film

I Boxer Play

Besök play.boxer.se och logga in med mobilt bank-id eller med ditt boxerkonto. Klicka på Butik i menyn, välj filmen du vill se och klickar på Hyr.

När du hyrt filmen finns den sen tillgänglig i 48 timmar och du kan även titta via Boxer Play-appen, i din mobil eller surfplatta. Var du vill i hela EU!

I Boxer Tv Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

För mer detaljerade instruktioner, se här.

I digitalboxen/smartboxen

Gå till startsidan, scrolla ner till kategorin ”Premiärer i hyrbutiken”. Välj filmen, klicka på ”Hyr” och OK på fjärrkontrollen. Därefter är det bara att börja titta.