Ny säsong av Lyckoviken

19 januari 2021

Lyckoviken

Säsong två

Camilla Läckbergs kriminalsåpa Lyckoviken är tillbaka. Säsong två har premiär tisdagen 19 januari kl 21.00 på TV3.

Polisen Johanna (Disa Östrand) kämpar vidare med mordutredningen och fallet tar ständigt nya, oväntade vändningar och snart tycks det inte gå att lita på någon. Samtidigt ställs Johannas relation med barndomskärleken Danne (Martin Stenmarck) på prov då han slits mellan henne och hustrun Pernilla (Linda Santiago). Hur kommer det sluta? Och den största frågan av alla: vem är seriemördaren i Hammarvik?

Lyckoviken är en kriminalsåpa i skärgårdsmiljö skapad av bland andra deckarförfattaren Camilla Läckberg. Första säsongen hade premiär under hösten 2020 och nu är alltså serien tillbaka för en fortsättning.

Så ser du säsong två av Lyckoviken

Säsong två av Lyckoviken har premiär på TV3 och V series kl 21.00 den 19 januari och sänds därefter med ett nytt avsnitt varje tisdag under åtta veckor. Kanalerna ingår i TV Mix och TV Max samt som valbara flexkanaler i TV Flex8 och TV Flex16. Missar du sändningen kan du följa Lyckoviken med sju dagar omstart i Boxer Play och din digitalbox/TV Hub. Du hittar även serien på Viaplay som ingår i tillvalspaketen V series & film och V premium.

Embedded content: https://youtu.be/yv5_vOy0HR8